reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux co za buc ale ja wszędzie chodzę prywatnie

Xbumx czekam :p u mnie Zuzia łagodnie przechodziła wychodzenie zębów :)

Zarejestrowalam się do endo na 24 maja :OOo szok szukam jakiegoś na już

Moje ciśnienie 140/80
pisalam wyzej, ze na gina duzo wydalam plus leki i badania a jeszcze za dentyste mam placic skoro mi sie on nlaezy? o nie!

reklama
Oleczka obserwuj ciśnienie najlepiej 2 razy dziennie o tej samej porze rano i wieczorem kochana , kurcze cisnienie w ciazy to masakra tez przez to z mała przechodzilam [emoji57]
Haha ja mam endo z nfz na 23 sierpnia wizyte więc spoko [emoji13]

Jugo kurcze kiedy jej te zeby wyjda , ona z każdym jednym tak przeżywa bardzo ..
Nic no usnela , mam nadzieje ze uda mi się drzemnac [emoji6]

Jaki tu spokój...na na na na...nic się nie dzieje...na na na na.

xbum: zdrzemnęłaś się?

oleczka: może dopadł cię syndrom białego fartucha i stąd to podwyższone ciśnienie? :) A co do endo to może coś się zwolni przed terminem. Czasem trzeba wykonać mnóstwo telefonów, ale często też się to opłaca.

julia: hej, jak tam?

anula: jak popołudnie? U mnie właśnie pada i na zmianę świeci słońce. Będę wypatrywać tęczy :D

Wszyscy się nudza nananans [emoji41]

Jugo tak właśnie wstalismy [emoji4]
Wszyscy ze mną w łóżku , pies , koty , Lena haha [emoji16]

A ja właśnie odgrzalam M obiad A teraz oglądam Kryminalnych. Bardzo lubię ten serial. A powtarzają wszystkie odcinki na TVN7. Teraz to mam tyle czasu...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

karola: dobrze, dobrze. W ciąży nadrobisz i naoglądasz się na zaś, bo jak się dzidziuś urodzi to o telewizji będziesz mogła pomarzyć :D:D:D

Jugoslawa no właśnie nie bo byłam na prawdę spokojna i dobrze się czułam seriio wyśmienicie ehh nie wiem pomierze te ciśnienie i na następnej wizycie zobaczymy co powie

Xbumx ooj też bym chciała zaliczyć drzemkę po południu ale nic z tego :p może zaraz pójdzie spać :p

julia: a co mam nie pamiętać? Fajna jesteś, to pamiętam ;) ;) ;) teraz to chyba sezon na zatoki :/ Bo mnie też dopadają raz na jakiś czas. Wtedy ratuję się inhalacjami, nawet raz dziennie przynosi ulgę. Niech szybko ci przejdą ;)

oleczka: tak jak piszesz, musisz kontrolować :)

reklama
karola no masz tyle czasu , że może z dwa razy obejrzysz [emoji14]

Julia to może jakiś ibuprom zatoki , czy masz jakiś problem z nimi? ...

Oleczka no ciekaws jestek o , której moje dziecko teraz pójdzie spać .. Kurcze w nocy jak będzie płakać to może jej syrop przeciw bolowy dam , mam taki mocniejszy ehh ...
Zazdrosszcze , ze u Was tego problemu nie było [emoji4]

Do góry