reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum- dobry pomysł z tym odkładanie 500 , my założyliśmy lokaty po urodzeniu każdego dziecka tylko tam na % rośnie nic nie dokładamy kto wie może zaczniemy , mi testy lepsze wychodzą po kawie hehe
Karola - jak mu to mu lez i odpoczywaj i nadrabiaj w serialach :-)
Lux- gratulacje super wiadomości ale kropek wielki :)
Mi się wolne skończyło jutro do pracy teraz będę chodzić w kratkę
Miłych snów :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum- dobry pomysł z tym odkładanie 500 , my założyliśmy lokaty po urodzeniu każdego dziecka tylko tam na % rośnie nic nie dokładamy kto wie może zaczniemy , mi testy lepsze wychodzą po kawie hehe
Karola - jak mu to mu lez i odpoczywaj i nadrabiaj w serialach :-)
Lux- gratulacje super wiadomości ale kropek wielki :)
Mi się wolne skończyło jutro do pracy teraz będę chodzić w kratkę
Miłych snów :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pecherzyk, ale ginka mowila, ze na dniach ma sie pojawic zarodek, dla mnie to juz dziecko, moje wyczekane!!!!!

Hello,

Luxia super wieści !!! Niech rośnie zdrowo!

U mnie młody chory, więc pewnie szpital bedzie w domu. Wczoraj 29 stopni gorączki, a ja szukam oznak różyczki, odry, świnki bo ospę już miał :baffled: a jak nie to jakiś inny wirus. Dzisiaj póki co jeszcze nie gorączkował, ale nie ma cudów by samo przeszło od tak. No nic to ... zbieram się do pracy ...ehh byle do soboty.

P.S. Gdzie ta ciepła i słoneczna pogoda się podziała?
Miłego dnia :)

Hello,

Luxia super wieści !!! Niech rośnie zdrowo!

U mnie młody chory, więc pewnie szpital bedzie w domu. Wczoraj 29 stopni gorączki, a ja szukam oznak różyczki, odry, świnki bo ospę już miał :baffled: a jak nie to jakiś inny wirus. Dzisiaj póki co jeszcze nie gorączkował, ale nie ma cudów by samo przeszło od tak. No nic to ... zbieram się do pracy ...ehh byle do soboty.

P.S. Gdzie ta ciepła i słoneczna pogoda się podziała?
Miłego dnia :)
zdrowka dla mlodego!!!1

lux, super! Cieszę się bardzo, że wszystko ok :) Fajnie, że dostałaś leki to chociaż tak jak piszesz będziesz czuć się bezpieczniejsza. No to czad..:)

Jugosława, kurcze;/ ale numer;p albo był pęcherzyk wcześnie i się schował i może już pękł. No nie wiadomo :) Oby Cię pozytywnie zaskoczyło:)

reklama
Hej

Lux widziałam wczoraj gratuluje :) ale co chwilę zagladalam i powiem Ci że zaczęłam się denerwować

Xbumx to może odpuść sobie testy rano a rób tylko wieczorem skoro lepiej wychodzą :)

Jula napisałam wcześniej że się cieszył ale powiedział mu pod warunkiem że nikomu nie powie jeszcze :)

Nessi a co mu jest ? U mnie cora przeziembiona ale super syrop mam zatogrip no rewelacja żadne syropy jej nie pomogły jak ten :) zdrówka dla synka

U nas też szaro buro i ponuro niby jutro ma być 16 stopni i słonecznie ale Któż to wie :) w sobotę jeszcze cora idzie do koleżanki na urodziny

Do góry