reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Sorry za spam.
Tu lepiej widać .
1461779305990.jpg

Załączniki

• 1461779305990.jpg
    1461779305990.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 209
reklama
Oleczka piekne foteczki usg;)
Jak M zareagowal?;)
Dlugo wytrzymalas niemowiac mu;)

Xbum moja mloda ma tez zalozona ksiazeczke i pozniej dostanie te kase;)
Wogole kiedys slyszlalam ze robi sie te testy podwieczor;)

Jugo hmmm moze faktycznie juz po?! A jakie endo bylo?

Julia no na tych na ulotce pisze 10-20 , jeszcze trochę i obejrzymy [emoji16]

Anula no wieczorami to ona jest , a tak w południe to nici ...
Ale czy dojedzie do pozytywu to obejrzymy [emoji12]

Edit : Lux jak tam ? [emoji3]

Ostatnia edycja:
Hej[emoji3] Ja się melduję po extra wizycie. U mnie standardowo jak co tydzień plamienie się pojawiło. Zadzwoniłam do gin i kazała przyjechać. Wygląda na to ze ogólnie jest ok. Serduszko silne ale na zdjęciu pojawiły się takie strefy echogenne co może świadczyć ze kosmowka się lekko odkleila. Mam nakazane bezwzględne leżenie. Czyli bardziej rygorystyczne niż do tej pory. Z jednej strony cieszę się A z drugiej chce mi sie wyć ze strachu. Ważne ze maluszek silny. Zdjęcia Wam nie pokaże bo jest zamazane. Może za tydzień na wizycie wyjdzie ładniejsze.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

karola najważniejsze , że maluszek silny ! [emoji4]
A ty teraz krzyzoweczki , gazetki , ksiazki , pilot od tv i lezakowac [emoji8]

Już mi słabo ma sama myśl. W domu ciężko ulezec. Musieliby mnie do łóżka przywiazac, ale maluch najważniejszy teraz. Już ma ponad 3,5 cm na początku 11 tyg.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
moje pol centymetra szczescia!!! wszystko jest ok, dzieciatko ma 0,5 cm, za dwa tygodnie mam isc zobaczyc czy bedzie serduszko, dobrze, ze poszlam tak szybko, bo tsh jest znow za wysokie i dostalam duphaston i leki na tsh, od jutra mam je brac. Jestem szczesliwa!!!!!!!!! rodzice i tesciowa zakochani w tej malej kropce, bratowa i brat tez :-) :) progesteron ok, wszystko w normie.

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    642,3 KB · Wyświetleń: 50
Do góry