reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja wszystko ogarnęła
Młoda śpi już jakiś czas więc mam chwile na relaks [emoji16]

Mówie poczytam forum
A tu psikus, mało do czytania [emoji12][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Rene trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Sama wierzę że będzie dobrze. Nawet nie przyjmuję do myśli że coś mogłoby pójść nie tak. Brakuje mi synka wystarczająco . Miałby już rok czasu

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis jak się masz [emoji6]

Siwa sikasz jutro? [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t0d [emoji235]
Myszko dostałam @. Ale dla Ciebie mogę siknąć jak chcesz[emoji23]
A tak na poważnie to zaczęłam nowy cykl z nową siłą. Dzięki Wam. Przyjęła wszystkie rady i stosuję. Postanowiłam też zapisać się na siłownię i zacząć pilnować diety tzn zdrowo się odżywiać. To mi zajmie trochę głowę [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa super postanowienia. Na pewno wyjdą na plus dla Ciebie [emoji106] ciaza jest taka ze chce nas zaskoczyć wiec pojawi sie wtedy kiedy nie będziemy podejrzewać i sadzić ze na pewno w niej jesteśmy [emoji1][emoji6]

reklama
Hejka:-)

Nuria niestety infekcje pochwa takie są:-( ja czasami złapie w lato jakiegoś grzybka o jest tragedia. Nie dosyć, że gorąco to jescze swędzi jak diabli.

Siwa potwierdzam słowa Agnesis, ja test robiłam na odwal w dniu kiedy miałam jechać na posiew z kanału szyjki przed sonohsg. No i odwoływałam wizytę he he. Nigdy bym się tego nie spodziewała, że taka niespodzianka mi się trafi, bo cykl miał był bezowulacyjny.

Arte jak w pracy? Z mężem to pewnie dużo lepiej, przynajmniej pewniejsza się czujesz.

Bum w piątek wizyta:-)? To będzie już usg prenatalne czy jeszcze nie?

Rene to już ostatnia prosta. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz:-) niedługo przytulisz księżniczkę.

Nati jak tam? Rozkręca się coś czy nic?

Carmen jak samopoczucie?

Do góry