reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum no zapierdziel jest równy, ale fajnie, bo czas leci, człowiek sie nie nudzi. Fajnie, fajnie :)
Młodego wyprodukowaliśmy tez w czerwcu [emoji16] z reszta przez wakacje spinać sie nie bede. Najlepsza byłaby wpadka i tyle [emoji39]

reklama
Dobry.
Mam dziś mega wku*wiający dzień. Mój chodzi i mnie wkurza tak że w myślach już go tysiąc razy zamordowałam. Kazałam mu jechać do matki na parę dni, bo nie wytrzymam z nim. Na dodatek męczy mnie ta infekcja, jeansów na dupę założyć nawet nie mogę bo mnie uwierają. Ale jak poradziła Agnesis mam iladian dowcipny, mam tez tantum rosa do przemywania, rumianek i clotrimazolum. Jest lepiej, ale szału nie ma. I kolejny cykl poszedł w dupę. Echhh
Nawet nie wiem już co komu miałam napisać.
Nie nadaje się dziś do funkcjonowania.

Siemka odebralam wyniki hemoglobina i zelazo dalej niskie do normy mi troche brakuje[emoji54] a ja znowu sama zmykam powiesic pranie napisze pozniej

Rene u nas wyszły przeciwciała anty -M to trzecia ciąża z niezgodnością krwi. Lekarze nie widzą problemu i nikt mi nie zlecał badania przepływów ale z tego co sama się zorientowałam to z tymi przeciwciałami też może dojść do małopłytkowości dlatego sama chodzę bo się boję. Ponadto mój lekarz nie chce mi dać skierowania na przeciwciała a zawsze miałam robione 3 razy na ciążę.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już przepływy robiłam 3 razy ale to dlatego że mnie bardziej gin kierowała na mierzenie i ważenie małego , a oni to robią odrazu, ja nic nie płaciłam bo mam ten pakiet , ale jak by tak z ulicy ktoś przyszedł to od 270 zł w medicover .

Nuria- denerwująca jest taka infekcja .... za niedługo przejdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rene a ta małopłytkowośc jakby była to jakoś sie leczy? Czy jak to wyglada?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene u nas wyszły przeciwciała anty -M to trzecia ciąża z niezgodnością krwi. Lekarze nie widzą problemu i nikt mi nie zlecał badania przepływów ale z tego co sama się zorientowałam to z tymi przeciwciałami też może dojść do małopłytkowości dlatego sama chodzę bo się boję. Ponadto mój lekarz nie chce mi dać skierowania na przeciwciała a zawsze miałam robione 3 razy na ciążę.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Racja w takim razie że sama o to dbasz i kontrolujesz

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry