reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Z młodym za takie usg płaciłam 70zl [emoji16] sprawdził wszystkie przepływy a przy okazji poznałam płeć jakoś miesiac przed porodem [emoji23] wcześniej sie dopatrzyć nie mogli taki mieli sprzet do doopy na NFZ.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A w szpitalu nie zrobią ci tego usg , u mnie 50zł biorą za takie usg w szpitalu.
Jak to jest to co pzeplywy krwi z pępowiny i z czegoś sprawdzaja ja tez to miałam z 3x i tam na niebiesko i czerwono było..

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t0d [emoji235]

Mi na NFZ powiedział ze cos jest nie tak z sercem i żyła główna czy cos w tym stylu. Dokładnie nie pamietam, ale prawie tam na zawal zeszłam. Skierował mnie do tego profesora mówiąc ze 200zl kosztuje takie usg a tam pojechałam nie dość ze wszystko było w najlepszym porządku to jeszcze 70 a nie 200 [emoji38] wracałam do domu jak na skrzydłach [emoji12]

agnesis jak się masz [emoji6]

Siwa sikasz jutro? [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Bum dobrze, tylko zarobiona jestem, czasu mało na wszystko. Jeszcze zaraz Mlody ma urodziny trzeba ogarnąć wszystko.
Carmen mi wyślę clo, w czerwcu pójdę do gina. Jak mi sam nie wypisze to już bede miała i liczę na złoty strzał [emoji23]

U mnie kazał sprawdzić te przepływy przez wadę która grozi Amelce -maloplytkowosc , i żeby nie doszło do wylewow do mózgu jak to było w poprzedniej ciąży. I stąd ma zapaść decyzja o cc. Żeby nie za wcześnie i nie za późno.
Zapłacę te 150 , aczkolwiek też się zastanawialiśmy czemu znowu nie wysłał mnie na te badania do szpitala tak jak wtedy Ale nie będę się z dziadem już wyklocać .

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene a ta małopłytkowośc jakby była to jakoś sie leczy? Czy jak to wyglada?

reklama
agnesis ooo i super ! [emoji4] no w końcu musi się udać , tak jak pisalam w każdym miesiącu chociaż 1 osoba zachodzi , wiec może ten będzie szczęśliwy dla ciebie [emoji8]
Dalej masz tam wycisk ?

Rene będzie dobrze , trzymam kciuki [emoji110][emoji8]

Do góry