reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Oleczka - śliczna fotka :-) haha ja ani pielęgniarka ani lekarka w sklepie pracuje :) moja babcia była pielęgniarka nie poszłam nie stety w jej ślady , co do płci to ja tak podpytuje , bo ja z Nadia nie sprawdzałam chciałam niespodziankę , przy maksiu gin się wygadał miesiąc przeć porodem i teraz jak nam się uda chyba tez nie będziemy sprawdzać
Jugo - może już była ow a który to dzień cyklu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My wstalysmy przed 18 , coś zjeść i kurcze musiałam w piecach napalic bo w nocy bysmy zamarzly a tak nie lubie , ale o dziwo się rozpalilo [emoji16]

Ruda a to dobrze , starajcie się , może będziesz teraz miała niespodziankę [emoji6]

Oleczka jaki piękny dzidziuś , widzisz ciąża nie musi być z objawami ciesz się kochana !
I jak twój na ciąże i to już
sporą? [emoji4]

Nati no my chcemy małej po 200zł na konto wpłacać co miesiąc i niech sobie tam po woli jej rośnie [emoji2]

Jugo jak to ? [emoji53]
Miejmy nadzieję , że jak była coś się działo i kropek sobie domek robi [emoji108]
Te nasze owulacje nam psikusy straszne robią ...

xbum: podoba mi się pomysł z wpłacaniem kaski na konto córci :) Zawsze będzie miło jak będzie kasa na start dla niej :) A co do owulacji to już nic nie wiem...cuda na kiju...co ma być to będzie i tyle w temacie :D

lux: ciekawe czy już weszłaś :) &&&&&&&&&&& mocno zaciskam!

EDIT: żeby było śmieszniej, walnęłam sobie przed chwilą test owulacyjny i co? Zero jakiejkolwiek drugiej kreski! Przez ostatnie 2 dni jak robiłam to były dwie, ale nie sądziłam, że to to, bo wydawały mi się zbyt jasne...może jednak była owulacja? hahahahaha organizm to jedna wielka zagadka :D

Ostatnia edycja:
Luxuorius &&&

Dziękuje dziewczyny :)

Xbumx heh no szczęśliwy i mówił że podejrzewał ciążę aaa no i trochę zawiedziony że mu wcześniej nie powiedział voz uważałam że tak będzie lepiej a jak tam twoje testy ?

Jugoslawa no to ładnie :)) może i na koniec cyklu będzie niespodzianka :D

Jugo no wiesz , my jej ogólnie od 1 roku życia wplacamy po 50 zl czasen 100 zl jak jest wiecej , tak samo pol kasy z roczku poszlo do niej na konto , teraz jak dostanie to wiadomo można więcej . A dokładnie nie wiadomo co to za 17 lat będzie a tak to już będzie miała , np na prawko , nie wiek jakaś szkołę coś się znajdzie [emoji4]
Co do owulacji i testow pisalam , ze wieczorem sa ciemniejsze [emoji652]
1461779079631.jpg

Załączniki

• 1461779079631.jpg
    1461779079631.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 279
reklama
Oleczka u mnie testy swiruja cos , choć wieczorem wychodzą ciemniejsze niż rano ale takiego pozytywu jeszcze brak [emoji6]
To super , że się ucieszył [emoji4]

Do góry