reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny. Mam pytanie czy którejś z Was opoznila się @ po stymulacji clo i nie byla to ciąża?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ogólnie miałam cykle nie wiadomo jakie i kiedyś po stymulacji CLO dostalam później... Ale u mnie to byla norma bo mi sie ogolnie spoznialay po nawet 2-3tygodnie.
A ty masz cykle regularne?

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t6d [emoji235]

reklama
Oj biedaczek
Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia [emoji110]

To dziś mogę spokjnie do przedszkola iść...[emoji12][emoji12][emoji12][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
No spokojnie możesz iść :) nie wyskocze z krzaków :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ogólnie miałam cykle nie wiadomo jakie i kiedyś po stymulacji CLO dostalam później... Ale u mnie to byla norma bo mi sie ogolnie spoznialay po nawet 2-3tygodnie.
A ty masz cykle regularne?

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
10t6d [emoji235]
No właśnie ja miałam w miarę regularnie 26-27 dniowe. Dziś dopiero 28 dc ale ja już się zaczynam martwić [emoji20] test robiłam wczoraj i biel. W piątek wydawało mi się że widzę cień cienia ale mój M. stwierdził że mam zwidy bo on nie widzi nic a ja potrafię wypatrzec cień na każdym teście. Więc wczorajszego się już nie przygladalam.

No właśnie ja miałam w miarę regularnie 26-27 dniowe. Dziś dopiero 28 dc ale ja już się zaczynam martwić [emoji20] test robiłam wczoraj i biel. W piątek wydawało mi się że widzę cień cienia ale mój M. stwierdził że mam zwidy bo on nie widzi nic a ja potrafię wypatrzec cień na każdym teście. Więc wczorajszego się już nie przygladalam.

Mi tez zawsze moj P mówił , ze mam zwidy a nie mialam [emoji38] choc przeważnie tez widzę cienie [emoji4]
Moze poczekaj do 30dc i zrob test [emoji6] i koniecznie go nam wklej [emoji110][emoji110]

10t6d [emoji235]

Cześć dziewczyny. Mam pytanie czy którejś z Was opoznila się @ po stymulacji clo i nie byla to ciąża?

A wiesz w ktorym dc miałaś owulacje po clo? Robiłaś monitoring albo testy?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Do góry