reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum-27 mego już prenatalne , a dopiero co dwie kreski były , ciekawe czy się ukaże na usg sisiak czy nie :-)

Dorcia- witaj w clubie tez pracuje w lidlu , obecnie 8 miesiąc na L4 :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lidlowska rodzina :) nie lubię tej roboty :) chyba już mam dość handlu :( 8 lat pracuje w sklepach .... Ale jak nic innego nie ma to biorę to co jest :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka- No ja w lidlu przepracowałam 8 miesięcy i zaszłam w ciąże , jak się lubi prace w stresie , szybko , na czas, bieganie , zostawanie po godzinach to się odnajdziesz ale jak ktoś lubi spokojną prace to nie polecam

Dokładnie mieszkamy w Nowej Wsi :) a Ty gdzieś pracujesz?

Ja pracuje u siebie [emoji16]
A mieszakamy na osiedlu Dąbrowskim
Niedaleko InterMarche [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Majka- No ja w lidlu przepracowałam 8 miesięcy i zaszłam w ciąże , jak się lubi prace w stresie , szybko , na czas, bieganie , zostawanie po godzinach to się odnajdziesz ale jak ktoś lubi spokojną prace to nie polecam

Te zostawanie po godzinach jest najgorsze...zawsze się buntuje :) wrócę do pracy a kodów nie pamiętam wcale :) tylko na bułki :) teraz jestem na macierzyńskim bo zrobiliśmy określenie płci i normalnie zarejestrowalismy Jasia :)

Ja pracuje u siebie [emoji16]
A mieszakamy na osiedlu Dąbrowskim
Niedaleko InterMarche [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Mój mały chodzi na Dąbrowskiego do przedszkola :)

Mój mały chodzi na Dąbrowskiego do przedszkola :)

To się pewnie mijamy w przedszkolu [emoji12]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Moja Młoda też tam chodzi

To się pewnie mijamy w przedszkolu [emoji12]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Moja Młoda też tam chodzi

Nie wierzę :D Ja pierdziele ale zbieg okoliczności :) Mój jest w grupie Puchatkow :) jak Twoja też to zaraz padne :)

Nie wierzę :D Ja pierdziele ale zbieg okoliczności :) Mój jest w grupie Puchatkow :) jak Twoja też to zaraz padne :)

Nie, moja. jest młodsza
Do króliczków chodzi
Ale często ją od puchatków odbieram [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Więc nasze dzieci się na pewno znają
[emoji16][emoji16]

reklama
Nie, moja. jest młodsza
Do króliczków chodzi
Ale często ją od puchatków odbieram [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Na bank się mijamy :) teraz będę patrzeć czy ktoś nie patrzy :D

Do góry