reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Siwa ja zrobiłam betę w piętek, bo tak powinnam dostać @, a dalej myślałam ze moze jednak sie udało i jak w poniedziałek zrobiłam test to po kilku minutach dostałam @ [emoji23]

reklama
Ale dostalam zjebke od sąsiadki przed chwilą , az oczy mi z orbit wyszły .
Pyta sie mnie - co cie tak nie widać na klatce , nie palisz juz?
Mowie , jej ze nie bo nie chce palić w ciąży bo szkodzi to dziecko itp...
A ta tez w ciąży ino na wrzesień ma i pali jak smok - powiedziała mi takim głosem , ze bardziej zaszkodzilam dziecku rzucając od razu niż tak jak ona by paliła mniej [emoji33] - a ona kurzy 2 paczki na dzień...
Normalnie zakonczylam wycieranie klatki i poszlam do domu wrrr [emoji48]

Chciałam jej powiedzieć , gdyby ona sie tak starała ti tez by chuchala i dmuchala - ale ona to 5 ma ...

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t6d [emoji235]

Ale dostalam zjebke od sąsiadki przed chwilą , az oczy mi z orbit wyszły .
Pyta sie mnie - co cie tak nie widać na klatce , nie palisz juz?
Mowie , jej ze nie bo nie chce palić w ciąży bo szkodzi to dziecko itp...
A ta tez w ciąży ino na wrzesień ma i pali jak smok - powiedziała mi takim głosem , ze bardziej zaszkodzilam dziecku rzucając od razu niż tak jak ona by paliła mniej [emoji33] - a ona kurzy 2 paczki na dzień...
Normalnie zakonczylam wycieranie klatki i poszlam do domu wrrr [emoji48]

Chciałam jej powiedzieć , gdyby ona sie tak starała ti tez by chuchala i dmuchala - ale ona to 5 ma ...

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
10t6d [emoji235]
No tak to jest, że Ci co mają zdrowie dziecka w (__)___) to zawsze donoszą, urodzą i mają. A tu człowiek chucha, dmucha ...i szlak mnie trafia. Rodzą w domach, zakopują w ogródkach ...koszmar.

No tak to jest, że Ci co mają zdrowie dziecka w (__)___) to zawsze donoszą, urodzą i mają. A tu człowiek chucha, dmucha ...i szlak mnie trafia. Rodzą w domach, zakopują w ogródkach ...koszmar.
Masakra ciśnienie mi normalnie dźwigla wolalam do domu isc...
Dziewczyna m 28lat z 5 w ciąży - gdzie tam 40tka - z 10tke sie dorobi - nie żebym jej zabraniała czy cos ino oni maja tylko pokój i kuchnie i wszyscy na qupie tam siedzą bo to akurat u gory kawalerka jest ...
Pytalam sie jej kiedyś , czy bedzie mieszkanie zmieniać bo jak to tak to mi odpowiedziała, ze mieszkan jest pełno ale do remontu ona nie chce [emoji52]
Ehhh co zrobić...

10t6d [emoji235]

Bum takie babki to mnie wkurzaja na maksa. Aby tylko dzieci narobic i miec z tego kase, ale juz o ich byt sie nie martwia bo po co[emoji35]

Zamowilam na dzis torta u mnie w piekarni, bo robią. Dzwonię i pytam czy mozna po niego przyjechać a babeczka mi mówi ze pierwsze slyszy o moim zamowieniu. Mowie ze mam karteczkę od nich. Powiedziala ze zaraz oddzwoni. Zadzwonila po 10 min i mówi ze rzeczywiście maja moje zamówienie, ale nie zrealizowane bo im sie zgubilo[emoji47]
No dzięki[emoji35]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria masz urodziny? [emoji4]

Na poprawę humoru lody [emoji38]
1489403513-aaaaaa.jpeg

10t6d [emoji235]

Hej dziewczyny.

Wstałam ale nic mi się nie chce a zaraz do pracy. Ale już z moim mężem :D
@ odpuściła, znaczy nadal jest ale brzuch mnie nie piłuje. pewnie za 2 dni będzie koniec
A jutro zaczynamy zastrzyki :p już się boje

O boże brak mi słów do takich ludzi. Ja palilam kilkanaście lat z przerwą na ciążę i karmienie, byłam strasznym nałogowcem i bardzo ciężko było mi żucić ale teraz nikt mi nie powie że się nie da. Jeszcze nie raz pewnie handra mnie dopadnie ale mam ogromną nadzieję że już nigdy nie wrócę do nałogu przede wszystkim dla własnego zdrowia. No a zaszłam 3mc po rzuceniu fajek może to też miało wpływ, wiadomo jak te wszystkie substancje rujnują organizm.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry