reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen tylko nie placz.
Masz świetnego lekarza ktory Cie tak pokieruje ze na pewno w ciaze zajdziesz!
Wszystkie musimy byc cierpliwe, bo w koncu i na Nas przyjdzie TEN moment ze sie uda.
Ja tez nawet nie liczę na ten cykl, poczekam do okresu i sie zapisze do lekarza.
Ale glowa do gory i walczymy dalej[emoji8][emoji109]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

1489155651-aaaaaa.jpeg

Na pocieszenie jem lody z maca [emoji1]
Poszłam z mala na maly shopping i pokupowalam duperele do domu i cover z wodą do tel [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen tule ! [emoji169] ale zjadlabym takie lody [emoji5]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t3d [emoji235]

Carmen dopoki @ nie ma nic nie mow.
Loda to i ja bym zjadla ale moje gardlo by chyba tego nie przeżyło, choc moj mowi ze moze inny lodzik by pomogl na gardlo[emoji23][emoji23]

Carmen siknij dla swietego spokoju....i dla naszego spokoju [emoji6] my tu wszystkie trzymamy paluchy [emoji110][emoji110][emoji110]
Ten progesteron dalej bierzesz?
Na kiedy masz termin @?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen siknij dla swietego spokoju....i dla naszego spokoju [emoji6] my tu wszystkie trzymamy paluchy [emoji110][emoji110][emoji110]
Ten progesteron dalej bierzesz?
Na kiedy masz termin @?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro mam mniec @
Nie.wydaje mi sie zeby szyjka mogła sie podniesc z dnia na dzien tak wysoko :( co miesiac badam szyjke.i jak juz idzie na.dol,to wiem ze okres piszczy w trawie [emoji1]

Bum wysylaj twojego Amora do mc donalda

Na moje smutki najlepsze zarcie
Wiec skoncze lody i zaraz na to wpierd....laysy cebulowe [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

reklama
Carmen dopoki @ nie ma nic nie mow.
Loda to i ja bym zjadla ale moje gardlo by chyba tego nie przeżyło, choc moj mowi ze moze inny lodzik by pomogl na gardlo[emoji23][emoji23]

Mnie jak boli gardlo,to zawsze jem.te lody

Tamte inne bleee [emoji23]

Do góry