reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nie lubię mojego lekarza rodzinnego. Nie dosc ze wizyta trwala 6 minut- moj liczyl to przepisala mi leki tylko i wylacznie 100% platne.
Jem loda[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria - co za dziad z twego lekarza

Majka - No obniżył się , ze 4 dni temu jakoś dlatego może już dwie lekarki mówią ze urodzę w przyszłym tygodniu , się okaże

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko [emoji33] w którym jesteś tygodniu? Ty wiesz że ja nigdy nie zauważyłam tego obniżania. No ale jak się teraz okazuje moja świadomość na temat ciąży i potrzeb dziecka była znikoma, cudem przeżyły [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen niunia ,...óki fr@ncy nie ma...szansa jest.
Nażarłam się kebaba i padam ...
Wiem niunia,wiem ale nie wierze w to "cudowne" uniesienie sie szyjki
Brzuch mnie juz boli ma£pkowo wrrrrrrr :/

Kebab mmmmm alez se wpierd...jak bede w polsce taki jebitny z sosem czosnkowym
Matko Święta zes mnie apetyta zrobila

Zapiekanki z surowka robie sama i mi wychodza jak orginalne ale tych tez sie nawpierd....[emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem,ze malo to Was obchodzi, mialam nie plakac ale usiadlam sie w kuchni i zaczelam plakac nawet nie myslac o tym
Potem moj do mnie zadzwonil,powiedzialam ze okres mi sie rozkreca i ze i tym razem nic z tego
Udawal twardziela,ale slyszac moj zaplakany glos wiadomo jaka musiala byc jego reakcja....
Wiem,ze mam byc cierpliwa ale same probowalyscie i wiecie jak jest. Ta bezradnosc mnie zabija od srodka :(

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry