Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko [emoji33] w którym jesteś tygodniu? Ty wiesz że ja nigdy nie zauważyłam tego obniżania. No ale jak się teraz okazuje moja świadomość na temat ciąży i potrzeb dziecka była znikoma, cudem przeżyły [emoji23]Nuria - co za dziad z twego lekarza
Majka - No obniżył się , ze 4 dni temu jakoś dlatego może już dwie lekarki mówią ze urodzę w przyszłym tygodniu , się okaże
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem niunia,wiem ale nie wierze w to "cudowne" uniesienie sie szyjkiCarmen niunia ,...óki fr@ncy nie ma...szansa jest.
Nażarłam się kebaba i padam ...
Nie jesz,tylko lizesz [emoji1][emoji1]Nie lubię mojego lekarza rodzinnego. Nie dosc ze wizyta trwala 6 minut- moj liczyl to przepisala mi leki tylko i wylacznie 100% platne.
Jem loda[emoji23][emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jesz,tylko lizesz [emoji1][emoji1]Nie lubię mojego lekarza rodzinnego. Nie dosc ze wizyta trwala 6 minut- moj liczyl to przepisala mi leki tylko i wylacznie 100% platne.
Jem loda[emoji23][emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom