reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Liczyłam ze na święta będziemy w domu i uda się. Chciałam termin na 1kwietnia Ale to sobota i cięć nie robią :( :( , była by Amelka z tego samego dnia co starsza córka. Równe 5 lat różnicy

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen a to Ty chyba mowilas ze kobieta ma duze szanse na poczęcie dziecka w miesiacu w ktorym sie urodzila?
Tyś marcowa to moze i marzec okaze sie szczesliwy?[emoji109][emoji173]
U mnie tez moglby byc szczesliwy, w poniedzialek mam urodziny to moze w koncu jakis plemnior doszedl by tam gdzie trzeba i zrobil co trzeba[emoji23][emoji23][emoji106][emoji173][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tak,to ja mowilam... wyczytalam na necie jakis czas temu [emoji4]

W razie co mam jeszcze po miesiaczce troche cZasu[emoji1] to tez jeszcze bedzie marzec [emoji110]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki. Ja już po usg. Mała waży 2900 , wszystko póki co w porządku. Nie widzą nic niepokojącego. Termin prawdopodobnie 4 kwietnia Ale to jeszcze musi zdecydować mój lekarz prowadzący.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To fajnie,ze wszystko dobrze
Ciocia czeka na kruszynke [emoji7][emoji7]

Hej dziewczyny!
Ja też po wizycie. Dostałam zastrzyki Gonal f, i Ovitrelle. Zaczynam od 3dc. Na razie 50jednostek, 10dc usg i modlimy się o owulacje...Dziś miałam trening aplikacji w piłeczkę :D fajne uczucie hahah

Najgorsza trudność, że trzeba robić je o jednej porze - przy 3 zmianach będzie problem ale musimy ogarnąć.
Mąż zapytał się doktor czy przy ewentualnej ciąży podają jakieś leki takie jak progesteron, zaprzeczyła.... czyli już wiem że muszę u swojego Polskiego gina zrobić zamówienie na recepte duphastonu. Mama odbierze :)

W Pracy super - wczorajszy dzień lepszy od tego pierwszego mimo że cały czas pracuję na produktach które pierwszy raz widzę na oczy. Ale dziewczyny mi tłumaczą wszystko :) fajna atmosfera jest, praca głównie siedząca i cały czas robisz to samo tylko Ci się produkt zmienia :)
W pileczke czy pipeczke ?? [emoji1][emoji1]
Kciukole [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Hello

Nessi- super ten remont wyszedł bardzo mi się podoba :-)

Carmen - No jak dziś się nie dasz namówić to trzymam &&& za jutro

Art- to fajnie że praca Ci się podoba , i wizyta udana super !!!

Rene- fajną wagę ma twoja mała , hehe termin masz ten co ja miałam mieć :-)

U mnie dziś słonko wyszło ale ja i tak nie mam siły na nic , robię zupę pomidorową i wracam do leżenia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene super waga malutkiej! Może córcia zdecyduje za ciebie i postanowi jednak urodzić się 1 kwietnia. Jeśli poród zacznie się sam to i tak zrobią ci cięcie bez względu na datę i godzinę , przynajmniej u mnie tak jest.

Carmen trenujesz moją cierpliwość! Czekam jak na szpilkach na teścik :-)

Majka ale super ubranka. Dla dziewczynek to jest jednak mega wybór. Można poszaleć naprawde:-)

Arte same dobre wieści! To znak nadejścia dobrej passy, który musi się zakończyć zdrowym bobasem.

Do góry