reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen Ciebie to tylko lać po gołym tyłku![emoji13] nie musisz czuć ciąży, dobrze o tym wiesz[emoji106]
Jutro sie okaże[emoji7] a do tego czasu nie zakładaj z góry czarnego scenariusza tylko daj sobie nadzieje ze sie udało[emoji8]
Wszystkie mocno trzymamy kciuki[emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka:-)
Carmen podziwiam twoja cierpliwość. Ja na pewno bym już sikała na test:-) myślę, że się udało wiesz.

Arte no właśnie jak tam drugi dzień w pracy? Nadal ręce bolą czy już trochę przeszło?

Dżoł może owu nie było i dlatego tak szybko okres? W sumie faktycznie lepiej tak, niż jakby miał się spóźnić skoro czeka cie histeroskopia. Do maja szybko zleci:-) taka przerwa na psychikę też dobrze działa. Tylko szkoda, że na seks jest zakaz:-/

Nessi ale super ten pokój wyszedł, zdolniacha z twojego chłopa! I młody też ma bardzo ładny pokój:-)

Rene trzymam kciuki:-* daj znać jak po wizycie!

Co tam u reszty słychać?

Ja do koleżanki dzisiaj jadę. Wiem że stara się o dziecko chociaż się nie przyznaje co miesiąc z testami biega i coś tam widzi, wiemy o co kaman [emoji23] zawioze jej inofem i testy owu.

Carmen24l nie mogłaś kupić trzech i jednego dzisiaj machnąć tak dla nas [emoji21]

Ja ciążę czułam że się udało jak co miesiąc [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen Ciebie to tylko lać po gołym tyłku![emoji13] nie musisz czuć ciąży, dobrze o tym wiesz[emoji106]
Jutro sie okaże[emoji7] a do tego czasu nie zakładaj z góry czarnego scenariusza tylko daj sobie nadzieje ze sie udało[emoji8]
Wszystkie mocno trzymamy kciuki[emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

Wiem,wiem ale potem rozczarowanie tez boli..

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen a to Ty chyba mowilas ze kobieta ma duze szanse na poczęcie dziecka w miesiacu w ktorym sie urodzila?
Tyś marcowa to moze i marzec okaze sie szczesliwy?[emoji109][emoji173]
U mnie tez moglby byc szczesliwy, w poniedzialek mam urodziny to moze w koncu jakis plemnior doszedl by tam gdzie trzeba i zrobil co trzeba[emoji23][emoji23][emoji106][emoji173][emoji7]

Ja do koleżanki dzisiaj jadę. Wiem że stara się o dziecko chociaż się nie przyznaje co miesiąc z testami biega i coś tam widzi, wiemy o co kaman [emoji23] zawioze jej inofem i testy owu.

Carmen24l nie mogłaś kupić trzech i jednego dzisiaj machnąć tak dla nas [emoji21]

Ja ciążę czułam że się udało jak co miesiąc [emoji23]

Ale ja kupilam 3 [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki. Ja już po usg. Mała waży 2900 , wszystko póki co w porządku. Nie widzą nic niepokojącego. Termin prawdopodobnie 4 kwietnia Ale to jeszcze musi zdecydować mój lekarz prowadzący.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zaczną nam się sypać dzieciaczki! Ale Ci zazdroszczę, jakieś zniecierpliwienie mnie dopada [emoji23]

reklama
Hej dziewczyny!
Ja też po wizycie. Dostałam zastrzyki Gonal f, i Ovitrelle. Zaczynam od 3dc. Na razie 50jednostek, 10dc usg i modlimy się o owulacje...Dziś miałam trening aplikacji w piłeczkę :D fajne uczucie hahah

Najgorsza trudność, że trzeba robić je o jednej porze - przy 3 zmianach będzie problem ale musimy ogarnąć.
Mąż zapytał się doktor czy przy ewentualnej ciąży podają jakieś leki takie jak progesteron, zaprzeczyła.... czyli już wiem że muszę u swojego Polskiego gina zrobić zamówienie na recepte duphastonu. Mama odbierze :)

W Pracy super - wczorajszy dzień lepszy od tego pierwszego mimo że cały czas pracuję na produktach które pierwszy raz widzę na oczy. Ale dziewczyny mi tłumaczą wszystko :) fajna atmosfera jest, praca głównie siedząca i cały czas robisz to samo tylko Ci się produkt zmienia :)

Do góry