Carmen24
Fanka BB :)
Dzol tak.szybko okres
nessi pokoj przesliczny [emoji7][emoji7]
Majka ciuszki spoko
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Majka ciuszki spoko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Troche cycki zaczely teraz mnie bolec, a tak to stale ciagnie mnie w macicy i od czasu do czasu zakuje wlasnie w macicy tak po lewej stronie.Carmen jak sie czujesz?
Sikniesz rano? To są strumieniowe te testy?
[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t2d [emoji235]
Jak sie wali - to sie wali wszystko po kolei.....ehh przykro miNoo kuzwa, nie wiem o co chodzi. Moze to przez ten antybiotyk na ureaplasme [emoji848]
no najlpeij do pojemniczka nasikać i zanurzyć na 10-15 sekundTroche cycki zaczely teraz mnie bolec, a tak to stale ciagnie mnie w macicy i od czasu do czasu zakuje wlasnie w macicy tak po lewej stronie.
Ogolnie mowiac to nie czuje sie ciazowo, juz mi dzisiejsze nerwy przeszly, na ciaze nie licze. Przemoczylam test i tyle.
Sikne w sobote tak dla jaj [emoji14] a test ten dlugi, ale nie wiem jak sie nazywa
a kiedy masz jakiegoś lekarza ? a ty tą prl masz wyższą ? Może bierz castangusa od 1 dcNoo kuzwa, nie wiem o co chodzi. Moze to przez ten antybiotyk na ureaplasme [emoji848]
no srają muchy bydzie wiosnaAle ja w pojemniczku namoczylam na dobre 5 sekund.
Jak.to.sie mowi po włosku : jak.beda kwiatki to zakwitną a.jak nie to nie [emoji14][emoji14]