reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen trzymam kciukasy!

Arte czekam na relacje z pobytu w Polsce:-) mam nadzieję, że naładowałaś akumulatory. Zapasy suuuper! Będzie efekt:-)

Bumku ja ostatnio ciągle płacze. Hormony mi szaleją strasznie!

Aaaa i byłam dziś na badaniach i wpadłam do koleżanek z pracy. Akurat trafiłam, na doktorów bo przyszli na obchód. Ordynator stwierdził, że nawet jak 5,5 kg będzie młody ważył, to dla mnie to jak " dla byka kartofel " ha ha ha. No ja wiem że biodra mam szerokie ale bez przesady! On to ma teksty...ostatecznie wszyscy stwierdzili, że wyglądam super:-)
To Cie podbudowali [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka sikam ze śmiechu :-D trudno, mój biedny synek będzie ulewał na tetrowe pieluszki, a otulać go będę własnoręcznie zrobionym kocykiem, niestety bez włókien babmusowych!:D
No ja rozumiem że ciężko wam nadążyć za nowinkami ale musicie to wszystko mieć żeby waszemu dziecku nie daj boże niczego nie zabrakło, bez tego ani rusz, chyba nie po to robiłyśmy sobie dzieci żeby teraz męczyć je na tym świecie hehehehe

Ajajaj jaka ty nie ogarnięta jesteś... Tetrowe pieluszki? Teraz są modne bambusowe, o dobrodziejstwach tego materiału można by wiele opowiadać. Biedne te Twoje dziecko z tetrową pieluszką będzie. Są też Link do: Muślinowy kocyk pieluszka120x120 otulacz bambusowy super cena no i Link do: POOFI Chusta elastyczna hybrydowa do noszenia wszystko w super cenie, okazja hahahahahahahahah
Bije na łeb ostro [emoji23][emoji23]

Tynka koniecznie musisz też mieć ...
z10404684IH.jpg
'smok z aplikatorem do leków.
Wisior na dziecko
z10404685IH.jpg

Tłumacz płaczu dziecka :D
z10406088IH.jpg

I pociąg ze śniadaniem dla niejadka :D
z10404686IH.jpg
[emoji23]

A nasz Bumek cytomegalię ma zrobioną ? I prenatalne koniecznie z testem nimfy bo to jeszcze nie wiadomo czy to dziecko się w ogóle nadaje żeby je donosić ;)
Rece opadaja jak sie cos takiego czyta szok [emoji33][emoji33][emoji33]
Kiedys lekow nie bylo, rodzili w sianie i bylo dobrze a teraz : TRAGEDIA

Rece opadaja jak sie cos takiego czyta szok [emoji33][emoji33][emoji33]
Kiedys lekow nie bylo, rodzili w sianie i bylo dobrze a teraz : TRAGEDIA

Moja mama opowiadała, że do gina to się chodziło jak się ruchy poczuło, bo wcześniej na metalowym samolocie badali, macicę przyciągali ręcznie ...A jak były ruchy to kozetka i pielęgniarka trąbką metalową tętna po brzuchu szukała :D

Hejka...

Boże Święty widzisz i nie grzmisz [emoji33]

Ja z Lena prenatalnych nie robilam wcale one by mnie pozarly [emoji55]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
10t0d [emoji235]

reklama
Do góry