reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen i my się doczekamy
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Bum super, ze maluszek rosnie [emoji4] kiedy kolejna wizyta? Ja prenatalne mam 30 marca, czyli cala wiecznosc... do tego czasu nie bede miala usg. W czwartek mam wizyte z polozna. Mam nadzieje, ze jakas fajna mi przydzielili, bo bedzie prowadzic moja ciaze i mam nadzieje, ze bedzie przy porodzie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
30marca to wcześniej masz niż w 12tygodniu? [emoji4]
Wizyty na NFZ są teraz co 3 tygodnie [emoji4]
15go mam badania zrobić następne a 17go wizyta marca [emoji6]
+ duphaston dalej mam brać.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]

Majka bylam w piatek w pepco i myslalam ze ocipieje, chcialam kupic dla samego miętolenia [emoji23][emoji23] to sie nadaje na kaftan [emoji23][emoji23]
Carmen tam jest milion pińcet [emoji23] lasek a drugie tyle czyta, jak ktoras wpadnie czy ma pierwszy cykl "staran" to tez pisze, wiec nie ma co porownywac naszego watku do staraczek.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen no u nas trochę to stoi w miejscu, ale przecież dobrze nam tu ze sobą [emoji12]
Zjadłam dzis 3 porcje obiadu i czuje sie jak słoń, wieeelki słoń [emoji23]

30marca to wcześniej masz niż w 12tygodniu? [emoji4]
Wizyty na NFZ są teraz co 3 tygodnie [emoji4]
15go mam badania zrobić następne a 17go wizyta marca [emoji6]
+ duphaston dalej mam brać.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]
Dokladnie 30stego skoncze 12 tygodni.
Tu w ciagu ciazy sa tylko 2 usg, w 12 tygodniu a pozniej polowkowe. No chyba, ze sa jakie komplokacje to jest wiecej.
Zapewne wybiore sie jeszcze kilka razy prywatnie. Teraz znalazlam w promocji za polowe ceny, ale na drugim koncu miasta [emoji23] ponad godzine jechalismy [emoji23][emoji23] ale lepiej wydac 50£ niz 100£ [emoji53]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen doskonale znam to uczucie zazdrości. Sama przez to przechodziłam i jestem najlepszym przykładem na to, że na każdą z nas przyjdzie pora:-)

Agnesis gdzie ty chudziaku mieścisz te ilości jedzenia!? Tylko pozazdrościć mogę :-)

Majka ale śliczne ubranka. Wybór dla dziewczynek jest kosmiczny! Jak byłam ostatnio w pepco to dla chłopców był jeden regał, a dla dziewczynek trzy! Mimo wszystko do mnie też bardziej chłopięce ubranka przemawiają ale narazie wstrzymuje się bo mam mega zapas do rozmiaru 74:-)

Bum a ja prywatnie chodzę co 4 tygodnie i badania mam co drugą wizytę tylko. Ciekawe czy teraz będę częściej chodzić...odliczam dni do 9 marca:-) w końcu po miesiącu przerwy zobaczę małego na usg.

U mnie produkcja trwa. Pół kocyka w kształcie gwiazdki dziś zrobiłam. Jeszcze będzie znowu biały, czarny, biały i zakończę niebieskim kolorkiem.

Załączniki

• 20170227_173123-1152x648.jpg
    20170227_173123-1152x648.jpg
    187,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Tynkus zdolnaś ty :) teraz widziałam takie maskotki różne ładne szyja na szydełku:)

Też mam zamówienie na ręczne robótki i dziś powinnam się za to zabrać [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Do góry