reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie swietnie jest na dworze. A moj debil nawet nie pozwala mi z lozka wstac. Wzial na dzis urlop w pracy nawet. I męcz sie z takim caly dzien[emoji47]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka:-)
Wczorajszą impreza super. W szoku bylam bo nikt mi nie dokuczał he he i najadłam się za wszystkie czasy. Oczywiście zapomniałam zrobić sobie foteczki ale dziś u siebie zrobiłam. Słabo widać ale zawsze coś:-)

Carmen wybacz. Ja już tak mam. Jak przeczytam wszystko to zapominam co komu napisać. Dużo tych krosteczek córci wyszło:-/ oby jej szybko przeszło.

Nessi najpiękniejszy dźwięk jaki może usłyszeć przyszła mama. Pamięć o drugim aniołeczku zostanie już zawsze:'( jutro czekam na relacje w takim razie.

Bum śliczny fasol:-) i jaki już duży! Ja byłam mega podekscytowana kartą ciąży he he.

Nuria wiem coś o bolesnych miesiączkach. Ja po prostu wiłam się z bólu. Żadne leki mi nie pomagały...w końcu zaczęłam sobie domiesniowo tramal albo ketonal robić i dopiero ustępowało. Jeśli chodzi o ilość to zawsze miałam skąpe.

Anula oj ten progesteron bardzo podejrzany:-) oby to była oznaka małego pasażera:-)

No i zapomniałam co jeszcze napisać ech. Sklezora ciążowa
[emoji178][emoji178]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum poslalam priv [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Dziewczyny powinnam mieć zakaz wejścia do pepco i KIK dobrze ze jest tak daleko [emoji23]
1488212841-aaaaaa.jpeg

Mąż do mnie mówi że przecież muwiłam że już mi starczy ubranek a ja na to że tak dlatego teraz idę na jakość a nie ilość [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry