reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jak ja wchodze do pepco to od razu lece na dział dziecięcy[emoji23] normalnie szału macicy dostaje jak widzę te wszystkie śliczności[emoji7]
Tynka super Ci wyszlo[emoji8]
Ty wiesz ze ja wczoraj natknęłam sie na fb na stronke babki ktora robi butki na szydelku dla niemowląt i bierze za nie 35 zl, takze niezly interes kręci[emoji3] albo opaski dla dziewczynek. Ty tak samo rób [emoji3] zarobisz sobie na przyjemności[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anulka kiedy testujesz?[emoji8] bo ja zdycham troche ale nie braknie mi sil aby kciuki mocno trzymac za Ciebie[emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

Carmen no u nas trochę to stoi w miejscu, ale przecież dobrze nam tu ze sobą [emoji12]
Zjadłam dzis 3 porcje obiadu i czuje sie jak słoń, wieeelki słoń [emoji23]

Dokladnie 30stego skoncze 12 tygodni.
Tu w ciagu ciazy sa tylko 2 usg, w 12 tygodniu a pozniej polowkowe. No chyba, ze sa jakie komplokacje to jest wiecej.
Zapewne wybiore sie jeszcze kilka razy prywatnie. Teraz znalazlam w promocji za polowe ceny, ale na drugim koncu miasta [emoji23] ponad godzine jechalismy [emoji23][emoji23] ale lepiej wydac 50£ niz 100£ [emoji53]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
to chyba ja jakoś źle to wszystko liczę , bo u ciebie fasolka tydzień młodsza a jakoś to tak wszystko szybko u Ciebie :D

Carmen doskonale znam to uczucie zazdrości. Sama przez to przechodziłam i jestem najlepszym przykładem na to, że na każdą z nas przyjdzie pora:-)

Agnesis gdzie ty chudziaku mieścisz te ilości jedzenia!? Tylko pozazdrościć mogę :-)

Majka ale śliczne ubranka. Wybór dla dziewczynek jest kosmiczny! Jak byłam ostatnio w pepco to dla chłopców był jeden regał, a dla dziewczynek trzy! Mimo wszystko do mnie też bardziej chłopięce ubranka przemawiają ale narazie wstrzymuje się bo mam mega zapas do rozmiaru 74:-)

Bum a ja prywatnie chodzę co 4 tygodnie i badania mam co drugą wizytę tylko. Ciekawe czy teraz będę częściej chodzić...odliczam dni do 9 marca:-) w końcu po miesiącu przerwy zobaczę małego na usg.

U mnie produkcja trwa. Pół kocyka w kształcie gwiazdki dziś zrobiłam. Jeszcze będzie znowu biały, czarny, biały i zakończę niebieskim kolorkiem.
piękny kocyk !
No u mnie są co 3 tygodnie na NFZ aż w szoku byłam :D

Anulka kiedy testujesz?[emoji8] bo ja zdycham troche ale nie braknie mi sil aby kciuki mocno trzymac za Ciebie[emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

piłaś ziółka ? :)

Anulka co będziesz robić pokaż pokaż:-)

Nuria no narazie to tak dla przyjemności sobie dziergam ale zobaczymy:-) może coś stworzę fajnego na sprzedaż.

podejrzane [emoji14]

to chyba ja jakoś źle to wszystko liczę , bo u ciebie fasolka tydzień młodsza a jakoś to tak wszystko szybko u Ciebie :D

piękny kocyk !
No u mnie są co 3 tygodnie na NFZ aż w szoku byłam :D

piłaś ziółka ? :)
Bum ja mam dzis 7t4d. Fasolka wyszla kilka dni mlodsza, ale to norma na poczatku i pewnie nadrobi [emoji6]

Bum pilas pilas[emoji13]
Jutro Ci wysylam paczke bo moj mnie zabiera do lekarza na morfo to od razu skocze na poczte jak do jutra nie umrę[emoji23][emoji23][emoji23]

No masakra z tym pepco ale u mojej cioci jest obok jeszcze KIK tam to jest szał macicy! [emoji23]
Poprzednio obkupiłam starszą w tych dwóch sklepach. Dla chłopców też idzie dorwać coś fajnego no ale na pewno dużo mniej.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum ja mam dzis 7t4d. Fasolka wyszla kilka dni mlodsza, ale to norma na poczatku i pewnie nadrobi [emoji6]

No wiesz u mnie wychodzi 9tc z OM , cykl nie był długi bo test wyszedł mi w 31dc ...więc do owu musiało dojść z opóźnieniem lub zagnieżdżeniem i u mnie jest dziś 7t3d , więc różnica spora - gin się kazał mi trzymać tygodniem według USG :)

Do góry