reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny. Przedstawiam wam mojego groszka [emoji170][emoji172][emoji171]
Poki co wg usg tydzien mlodszy niz wg om, ale to chyba norma na poczatku. Najwazniejsze, ze jest i serduszko ladnie puka [emoji173]

1488059547-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo się cieszę kochanie [emoji169]
Który tc ci wychodzi? [emoji8]
Zdrowka i rosnijcie , byle do października ! [emoji123]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t2d [emoji188]

reklama
Poki co wg usg tydzien mlodszy niz wg om, ale to chyba norma na poczatku. Najwazniejsze, ze jest i serduszko ladnie puka [emoji173]

1488059547-aaaaaa.jpeg

Super wieści [emoji7]
Rośnijcie zdrowo
Spokojnej ciąży [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Dzieki dziewczyny.
Bum wg om 7t2d, a wg usg 6t2d. Pozniej pewnie nadrobi.
Nastepne usg dopiero 30 marca, tym razem juz na NHS (tutejsze NFZ).
Byle do pazdziernika [emoji6]

Dzieki dziewczyny.
Bum wg om 7t2d, a wg usg 6t2d. Pozniej pewnie nadrobi.
Nastepne usg dopiero 30 marca, tym razem juz na NHS (tutejsze NFZ).
Byle do pazdziernika [emoji6]

Będzie dobrze [emoji5] u mnie dzidzia tez o tydzień młodsza wychodzi [emoji6]
Super , ze w porządku a jak się czujesz?

Mój P mi dzisiaj powiedział , że jak bedzie druga córka to ma być Alicja i mam sie z nim nie kłócić , cos to podejrzane [emoji55]

Edit: podaj mi ostatnią @i tp [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t2d [emoji188]

Mum gratuluje zdrowego fasolinka

My wczoraj bylismy w szpitalu z mala bo co wam pisalam,ze sie sie balam o zapalenie opon mozgowych....

Dzis wieczoren przyszli goscie i mala mi mowi : mama mam krostke swedzi mnie, kurde wstalam od stołu i zaczelam ja przy wszystkich ogladac i boommm !!! Ma.ospe wietrzna.
3 lata na nia czekalam hehhee bo jak mowia lepiej ja odpekac jak dziecko jest male,tyle ze ona nigdy w przedszkolu nie zalapala...

Kurde jest prawie 2 w nocy a ja przy niej waruje,bo goraczka wrocila [emoji33]

To se pośpie dzis w nocy :/

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

1488059547-aaaaaa.jpeg

Aaaaaale super! Gratulacje!
U mnie też na z pierwszego usg była młodsza i wpisali mi termin porodu tydzień później. W 13 tc przegoniła a teraz idealnie idzie z wiekiem z OM i to dwóch lekarzy podkreśliło. Ciul wie kiedy się urodzi [emoji23]
Carmen24l zdrówka dla małej. Moje jeszcze ospy nie miały :/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki.

MumToBe - gratuluję fasolki :-*

Carmen - my z bratem szybko przeszliśmy ospę. Cali w kropki smarowani przez mamę takim białym płynem.

U mnie ten tydzień będzie przygotowywaniem się do wyjazdu, w piątek wczesnym rankiem wyjazd :-) pewnie coś koło 4 - doczekać się już nie mogę a od ostatniego pobytu minęło dopiero 5 miesięcy

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Carmen pamiętaj żeby małej nie podawać nurofenu ani żadnych ibuprofenów. Tylko paracetamol.
Mun gratulacje [emoji7][emoji7][emoji8] byle do października,
Dokładnie [emoji1]

Do góry