reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Karola wyniki na pewno będą dobre .. :)

Monius może po @ jak coś cie zaniepokoi wybierz się do gina bo jak kurcze jakieś dziadostwo się zrobiło to wiesz infekcja z prędkością światła się rozniesie a po co kurcze się męczyć ....

Jugo a daj spokój z ta pogoda ... teraz ambitnie ujezdzam rower ....juz wczoraj zrobiłam sobie maraton prawie 10km tylko kurcze pod wiatr jechało się okrutnie a uszy mi tak wypizgalo ze szok ..
a majowka tez u nas zapowiada się deszczowa i zimna .... grr ..chociaż wczoraj mimo wszystko mój m grilla zrobił :)

Nati,Jula milej pracy ..oby czas szybko zlecial ..

Lusia myslalas może coby ta ksiazke nabyć i poczytać co ja ? to raczej poradnik jest ,piszą go psyvholozki i na prawdę fajnie napisane i odrazu człowiek inaczej wszystko widzi ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Jak bede w empiku to sie rozejrze

No to teraz witam się popołudniowo :)

Muli mnie od samego rana, dlatego wegetuje w łóżku.. Ja mam nadzieję, że plamienia już nie wrócą. Ciągle biorę dupka, ale w mniejszych dawkach, więc jakoś to chyba będzie. U mnie z rana posypywało śniegiem :/

Wróciłam z pracy i zobaczyłam Nasz portret rodzinny na lodówce :D:D:D
Pierwsza to ja, drugi tata, 3-ci dziadek i kot 4-ty hahahahahha :D Artattack.

Załączniki

• WP_20160425_001.jpg
    WP_20160425_001.jpg
    332,9 KB · Wyświetleń: 69
  • WP_20160425_002.jpg
    WP_20160425_002.jpg
    356,7 KB · Wyświetleń: 59
  • WP_20160425_003.jpg
    WP_20160425_003.jpg
    361,1 KB · Wyświetleń: 66
  • WP_20160425_004.jpg
    WP_20160425_004.jpg
    331,1 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Tak się zmęczył malowaniem, że nie dał rady namalować siebie i reszty ... czyli obie babcie :D

Cieszy mnie to, bo on tylko auta i czołgi malował ... jak na niego to MEGA postęp :)

Do góry