Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moniusia: niektórzy mówią, że do 4 razy sztuka, a nie do 3 jak się przyjęło Więc wiesz
Jak bede w empiku to sie rozejrzeKarola wyniki na pewno będą dobre ..
Monius może po @ jak coś cie zaniepokoi wybierz się do gina bo jak kurcze jakieś dziadostwo się zrobiło to wiesz infekcja z prędkością światła się rozniesie a po co kurcze się męczyć ....
Jugo a daj spokój z ta pogoda ... teraz ambitnie ujezdzam rower ....juz wczoraj zrobiłam sobie maraton prawie 10km tylko kurcze pod wiatr jechało się okrutnie a uszy mi tak wypizgalo ze szok ..
a majowka tez u nas zapowiada się deszczowa i zimna .... grr ..chociaż wczoraj mimo wszystko mój m grilla zrobił
Nati,Jula milej pracy ..oby czas szybko zlecial ..
Lusia myslalas może coby ta ksiazke nabyć i poczytać co ja ? to raczej poradnik jest ,piszą go psyvholozki i na prawdę fajnie napisane i odrazu człowiek inaczej wszystko widzi ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
podoba mi sie Twoje podejscieNawet nie szukalam drugiej kreski wiec nie plakalam jest git czekam na @
Szogun jest the best!Wróciłam z pracy i zobaczyłam Nasz portret rodzinny na lodówce
Pierwsza to ja, drugi tata, 3-ci dziadek i kot 4-ty hahahahahha Artattack.