Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten jest super ! ....jest fryz nowy,testy coraz to wyraznieksze .... fju fju będzie się działoanula dziękuje choć kolor to noe z moich marzeń ale powoli do przodu , cos ala platyna chce [emoji12]
tez sie boje, ale musze isclux: to dobrze, że idziesz. Z dentystą to tak jest, że im wcześniej tym lepiej Chociaż ja się panicznie boję :/ A jak mnie lekko ząb gdzieś czasem zaboli to już mam wizję wierteł, znieczulenia i kanałowego :| Brrr...
piekne!Sory , ze tak z fb wam wkleje ale nie umie ściągnąć ich na tel
nie czaje, ze co potrzebne? mozg mi sie lasuje w ciazy hihiJulia a te testy piekne dzis znow się cos pokazuje a jutro znów może tylko cień się zobaczy i nie wiadomo o co chodzi [emoji57]
Dziękuje dziewczyny jakoś nie umie się do nich przyzwyczaić, ale jeszcze troszkę i będs cacy [emoji3]
Na mnie czeka nocne sprzątanie i cos mnie głód ssie ...
Jutro aktualizuje tabelke , więc proszę o informację do niej na priv !
Prócz tynki , juli i jugo .
Lux a ty mi napisz to co potrzebne w fasolkach [emoji4]