reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka

Xbum testy piekne;)
Teraz tylko dzialac[emoji38]
A fryzurka tez boska;)

Jugo kurde piszesz o dentyscie ja powinnam sie wybrac bo cos mnie zab cmi;(

Moniusia pewnie juz pisalam ale moja znajoma za 4 podejsciem in vitro zaszla w ciaze....tez juz byla bardzo zrezygnowana:/
Wierze ze jeszcze u Ciebie zaswieci sloneczko;)
Kochana ja zawalczylabym ten ostatni raz gdy jeszcze mozna miec z refundacji.

Julia a te testy piekne dzis znow się cos pokazuje a jutro znów może tylko cień się zobaczy i nie wiadomo o co chodzi [emoji57]

Dziękuje dziewczyny jakoś nie umie się do nich przyzwyczaić, ale jeszcze troszkę i będs cacy [emoji3]

Na mnie czeka nocne sprzątanie i cos mnie głód ssie ...

Jutro aktualizuje tabelke , więc proszę o informację do niej na priv !
Prócz tynki , juli i jugo .

Lux a ty mi napisz to co potrzebne w fasolkach [emoji4]

Julia a te testy piekne dzis znow się cos pokazuje a jutro znów może tylko cień się zobaczy i nie wiadomo o co chodzi [emoji57]

Dziękuje dziewczyny jakoś nie umie się do nich przyzwyczaić, ale jeszcze troszkę i będs cacy [emoji3]

Na mnie czeka nocne sprzątanie i cos mnie głód ssie ...

Jutro aktualizuje tabelke , więc proszę o informację do niej na priv !
Prócz tynki , juli i jugo .

Lux a ty mi napisz to co potrzebne w fasolkach [emoji4]
nie czaje, ze co potrzebne? mozg mi sie lasuje w ciazy hihi

xbum: zakręcona ta twoja owu :D Włoski jak talala! Jakie proste i gładkie! Kolory też mi sie podobają. Platyna? To chyba jeszcze troche, bo one się musza ładnie wybarwić, żeby przyjać platynę? Już bliżej celu :D

julia: widzę, że rozpoczęłam sezon na dentystów :| Idź, idź. Niedługo zajdziemy w ciążę, więc trzeba z zębami zrobić porządek :D:D:D

anula: ja też się boję :/ Nawet jak na przegląd idę to robię w portki :/ Ale tak samo, idź, idź, bo niedługo ciąża i lepiej wyleczyć przed :D

karola: jak tam glukoza? W normie ładnie?

Ja dzisiaj coś siły nie mam. Taka bez energii jestem :| Może przesilenie mnie atakuje...

reklama
Do góry