reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mam to samo.. też krzyczę.. u mnie to zaczęło się po 2 in vitro.. i tak noc w noc, zrywam się, nie mogę oddechu złapać, krzyczę...

anula, no zobaczę jak to będzie po @..

Kurcze M. cały czas mnie męczy o 4 podejście... w sumie Doktorek powiedział, że coś pomyśli, musiałabym mu maila podesłać. Ale cholera nie chcę.. to będzie akurat w czasie przeprowadzki... nie wyobrażam sobie tego.. :(
to mi sie snilo dzis, ze usg nie chciala mi zrobic bo ciazy nie bylo

reklama
Wariatki ale jakie pozytywne [emoji4]

P poszedł się kapac 8 i zaraz do praacy wyrusza , my juz po obiadku dzis zupke pieczarkowa zrobiłam [emoji41]

Ogarnąć mieszkanko trochę do bankomatu jechać muszę i idę z mała do tej fryzjerki , umowilismy sie u niej w domu, ma córkę o rok starsza od mojej to sie pobawia [emoji14]

U mnie wyniki juz są , prl 10, 48 wiec nie biorę po pół a chciałam się przerzucić [emoji57]

Wariatki ale jakie pozytywne [emoji4]

P poszedł się kapac 8 i zaraz do praacy wyrusza , my juz po obiadku dzis zupke pieczarkowa zrobiłam [emoji41]

Ogarnąć mieszkanko trochę do bankomatu jechać muszę i idę z mała do tej fryzjerki , umowilismy sie u niej w domu, ma córkę o rok starsza od mojej to sie pobawia [emoji14]

U mnie wyniki juz są , prl 10, 48 wiec nie biorę po pół a chciałam się przerzucić [emoji57]
czyli wynik ladny widze nie jest tak zle

nati: teraz to sie zmienia, bo kiedyś wesela to głównie w soboty były. Teraz to i w piątki i w niedzielę nawet, więc nowe trendy :)

luska: ja sobie postanowiłam, że testów sikanych robić nie będę :D No chyba, że po potwierdzonej ciąży, żebym miała pewnosć, że wyjdzie II :D

anula: taaaak, mi ostatnio też wiatr tak przewiał łepetynę, że myślałam, że mi wybuchnie :/ tak mnie bolała głowa :/ Nawet nie sądziłam, że z przewiania tak może głowa boleć :| Grill jest dobry na wszystko :D Nawet jak pada :D

moniusia: a może daj sobie trochę czasu, bo skoro teraz nie masz chęci na 4 podejście to nie ma co sie zmusząć. Może po przeprowadzce ci się zmieni :)

xbum: uwielbiam pieczarkową :D Prolaktyna 10,48 to bardzo ładny wynik :)

moniusia: a to takie buty. Może napisz do doktorka, przypomnij mu się i zobaczysz czy będzie miał jakiś nowy plan na was. Bo jeśli was przekona i będzie pozytywnie nastawiony to pewnie i tobie się podejście zmieni :) A przynajmniej można na to liczyć ;)

moniusia: a to takie buty. Może napisz do doktorka, przypomnij mu się i zobaczysz czy będzie miał jakiś nowy plan na was. Bo jeśli was przekona i będzie pozytywnie nastawiony to pewnie i tobie się podejście zmieni :) A przynajmniej można na to liczyć ;)

Pewnie oni też będą wkrótce dzwonić, bo dla nich to też kasa jak podejdziemy. No może napiszę, muszę z M. pogadać później.

reklama
Do góry