reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi nie denerwuj się, Bum nie miała nic złego na myśli przecież. Każda z Nas trzyma za Ciebie kciuki i się martwi po prostu. ;)

reklama
a czy coś takiego napisałam ?
Słuchaj lekarza tak jak kazał , napisałam tylko co ja myślę , że ja bym już dawno była na IP.
Sama pisałaś , że na wrześniówkach dziewczyny umieją uchwycić tętno dziecka już a ty nie i się zmartwiłaś , więc napisałam , że lepiej to chyba od razu skontrolować na IP.
Masz rację Bum ...pojadę do szpitala ..zrobię jak radzisz, masz wiedzę, wiesz lepiej. W sumie dziwne, że mnie gin do szpitala nie kładł a raczej dwóch bo do dwóch chodziłam wcześniej już od samego początku jak krwawiłam plamiłam. Może powinnam im dać namiar na Ciebie ...dobrze radzisz. Wybacz Oj, i usg ostatnie miałam w szpitalu i mnie na oddział nie chcieli ,,, ...

Masz rację Bum ...pojadę do szpitala ..zrobię jak radzisz, masz wiedzę, wiesz lepiej. W sumie dziwne, że mnie gin do szpitala nie kładł a raczej dwóch bo do dwóch chodziłam wcześniej już od samego początku jak krwawiłam plamiłam. Może powinnam im dać namiar na Ciebie ...dobrze radzisz. Wybacz Oj, i usg ostatnie miałam w szpitalu i mnie na oddział nie chcieli ,,, ...
weź się nie spinaj , chyba każdy ma prawo napisać to co myśli .

Nessi tylko sie nie denerwuj, przeciez Bum nie chciala Cie urazic. Napisala swoje zdanie, co ona by zrobila na Twoim miejscu i tyle. Ja zrobila bym tak samo.
Ty zrobisz jak uwazasz.
My wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie i za dziecko.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi tak co nie będzie powtórki , że się zaraz obrazisz i polecisz na drugi wątek bo przecież nic złego nie napisałam.
I tak jak napisałam oby było wszystko ok , nie wiesz kiedy może być za późno , wiem co pisze bo mi dziecko by zmarło przy porodzie - słuchałam lekarza .
Powodzenia i trzymam kciuki !

Hallo !!! Spokój tu !

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Spoko przecież nic się nie dzieje , wymiana zda i tyle to chyba można napisać swoje zdanie :)

Do góry