reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen myśle wlasnie ze to takie paprotki. Wczoraj na 90% była owu.
Choć wykres mam kosmiczny [emoji12]
89b7aca9b49177086e2e8dbe99ae4d77.jpg

reklama
Mi sie wydaje i gdzies o tym czytałam ze nie wszystkim kobietom ślina tak samo krystalizuje mino płódnosci. Czyli mikroskop tez nie dla wszystkich [emoji6]

Mi sie wydaje i gdzies o tym czytałam ze nie wszystkim kobietom ślina tak samo krystalizuje mino płódnosci. Czyli mikroskop tez nie dla wszystkich [emoji6]

A ja czytałam ostatnio jakiś poważny artykuł w który padło twierdzenie że testy LH są bardziej miarodajne niż testy śliny, właśnie dlatefo że łatwiej wychwycić pik lh niż krystalizacje w ślinie [emoji52]
I bądź człowieku mądry [emoji19]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Zdaje się że moje CLO nie było magiczne [emoji17]
Nawet nie zdążyłam testu zrobić, przy podcieraniu zauważyłam plamienie, do wieczora się pewnie rozkręci, mimo że rano wzięłam jeszcze duphaston [emoji17][emoji58]

A najgorsze że od 3 dni mam mdłości ale to pewnie dlatego ze naturalny progesteron już spadł a ja go sztucznie podnosze dupkiem [emoji17]

Mania a dzis już ostatni dupek bierzesz?

Mania a dzis już ostatni dupek bierzesz?

Najgorsze jest to że tak jak w poprzednim cyklu miałam przeczucie że się udało, silne strasznie, aż do rana dzisiaj, obudziłam się i pierwsza myśl że to już po ptokach...
Nie wiem jak to wyjaśnic
W zeszłym cyklu nie miałam żadnych objawów, w tym lekkie mdłośvi od 10 dpo. Ale wygląda na to że moja głowa mi psikusa robi [emoji17]

reklama
Mania moj organizm tez wysyla mi rozne rzeczy ktore sobie wkrecam, a i tak konczy sie @. Takze nie jestes sama.
Ale trzymam kciuki za test:*

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry