reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Miało być rano a nie tani [emoji23]
No to zobaczymy co wyjdzie. Który masz dc z ilu dniowych?

A swoją drogą test tani [emoji16][emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Tak jak myślałam
Biel wizira [emoji17]

No trudno, walczymy dalej [emoji123]

Ostatnia edycja:
Cześć laski.

Mania w następny cykl trzeba wierzyć [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

Mania szkoda [emoji20]
A kolejny cykl tez na clo?

Mania szkoda [emoji20]
A kolejny cykl tez na clo?

Następny cykl zrobie z clo, ale bez monitoringu
A potem niech się dzieje co chce do końca roku
Jak do końca roku nie zaskocze to zmienie lekarza [emoji19]

Chyba zrobie cykl bez niczego, bomnie jajnik ciągle ćmi, jeśli powstała tam jakaś torbiel to nie będę ryzykować
A na wizyte za 120 zł żeby tylko zerknęła czy nic tam nie ma szkoda mi troche kasy
Następny cykl zrobie z clo, ale bez monitoringu
A potem niech się dzieje co chce do końca roku
Jak do końca roku nie zaskocze to zmienie lekarza [emoji19]

Jaka dawka clo ?

Hej dziewczyny.

Mania przykro mi :( ale działaj dalej :)

Ja znowu mokro mam, ale nie wiem czy to nie pozostałość po przytulankach :)
Od przyszłego tyg zaczynam duphaston, jeśli była owu to i tak już będzie w sam raz :) a potem nudne 2 tyg

reklama
Do góry