reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria ani myśle [emoji23]

reklama
Obejrzałam, film piękny[emoji7] że wcześniej na Niego nie trafiłam.
Ryczałam kilka razy, oczy mam takie zapuchniete ze szok[emoji23]
Polecam film[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Carmen koniecznie obejrzyj!

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrze,jak bede sama.... ;) w tym tyg na pewno

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria moj tez nie zjadł obiadu. No i ch** jutro obiadu nie bedzie [emoji38][emoji38]
Carmen hop hop masz gdzies zdjęcie swoich paprotek? Pokaz [emoji16]

1487458298-aaaaaa.jpeg
1487458313-aaaaaa.jpeg
1487458341-aaaaaa.jpeg
1487458353-aaaaaa.jpeg

Bum nie [emoji38] wyszło cos [emoji23]
07da6162a7ae19af9d98ffb10ffafb8e.jpg

b259af2c877f2461a8cdc7d9ca6fe166.jpg

Agnes to zdjecie u gory to jakby paprocie sie tworzyly..krec ostroscia...mniej.wiecej ta soczewka ma byc w połowie, tzn nie za mocno nie za lekko zakrecona......zanim wlozysz szkielko do mikroskopu wysusz dobrze. Nawet 5-10minut

Carmen to było zupełnie suche, a dalej już wlasnie kręcić sie nie da, bo ja to zauważyłam dopiero jak na maxa odkręciłam w gore i jak sie przyjzałam to jakby maleńkie paprotki. Cos jest nie tak z soczewka moim zdaniem w tym sprzęcie, ale byłam ciekawa bo owu to już mam nadzieje była u mnie [emoji12]
Mi nie o dni płodne chodzi tylko o to dlaczego Twoje tak ładnie pokazuje, a Bum i mi guzik wychodzi. Lubie rozkminiac takie rzeczy [emoji23]

Ostatnia edycja:
Witam się niedzielnie
Jeszcze z łóżka [emoji16]

Reszta śpi to i mnie się ruszać nie chce [emoji12]
Niedziela to niedziela [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ja tam z pozycji świecy przeglądam pocztę i inne wątki, zaraz sie na brzuch przekręcę [emoji23] już po owu, ale dla pewności nie zaszkodzi. A ze moj musiał przepraszać to mam nadzieje, ze sie postarał [emoji38][emoji38]

Carmen to było zupełnie suche, a dalej już wlasnie kręcić sie nie da, bo ja to zauważyłam dopiero jak na maxa odkręciłam w gore i jak sie przyjzałam to jakby maleńkie paprotki. Cos jest nie tak z soczewka moim zdaniem w tym sprzęcie, ale byłam ciekawa bo owu to już mam nadzieje była u mnie [emoji12]
Mi nie o dni płodne chodzi tylko o to dlaczego Twoje tak ładnie pokazuje, a Bum i mi guzik wychodzi. Lubie rozkminiac takie rzeczy [emoji23]

reklama
Do góry