Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obejrze,jak bede sama....Obejrzałam, film piękny[emoji7] że wcześniej na Niego nie trafiłam.
Ryczałam kilka razy, oczy mam takie zapuchniete ze szok[emoji23]
Polecam film[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Carmen koniecznie obejrzyj!
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Mam kochana ,mamNuria moj tez nie zjadł obiadu. No i ch** jutro obiadu nie bedzie [emoji38][emoji38]
Carmen hop hop masz gdzies zdjęcie swoich paprotek? Pokaz [emoji16]
Agnes to zdjecie u gory to jakby paprocie sie tworzyly..krec ostroscia...mniej.wiecej ta soczewka ma byc w połowie, tzn nie za mocno nie za lekko zakrecona......zanim wlozysz szkielko do mikroskopu wysusz dobrze. Nawet 5-10minutBum nie [emoji38] wyszło cos [emoji23]
![]()
![]()
Sprobuj zobaczyc zdjecia na str afrodyty....Carmen to było zupełnie suche, a dalej już wlasnie kręcić sie nie da, bo ja to zauważyłam dopiero jak na maxa odkręciłam w gore i jak sie przyjzałam to jakby maleńkie paprotki. Cos jest nie tak z soczewka moim zdaniem w tym sprzęcie, ale byłam ciekawa bo owu to już mam nadzieje była u mnie [emoji12]
Mi nie o dni płodne chodzi tylko o to dlaczego Twoje tak ładnie pokazuje, a Bum i mi guzik wychodzi. Lubie rozkminiac takie rzeczy [emoji23]