reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum w sumie robiłam wszystko, ale najbardziej utkwiło mi w pamięci, ze moj chłop mnie tak wkur*il, ze tym nowym wałkiem zaraz mu przyłożę [emoji23]
Wcześniej miałam dwoje dzieci, robiłam obiad, pózniej zawiozłam młodego do cioci, pojechali do kina na lego Batman i bedzie spał chyba do poniedziałku u niej.
A ten debil wziął i wyszedł sobie do kolegi na dwie godziny. Jakby nie mógł isc wczoraj na przykład. Albo wcześniej jak byłam i tak zajęta i tak [emoji35] Kuźwa no nie codziennie mamy wolna chatę i czas dla siebie. Niech spier... nie gadam z nim [emoji19]

reklama
Bum w sumie robiłam wszystko, ale najbardziej utkwiło mi w pamięci, ze moj chłop mnie tak wkur*il, ze tym nowym wałkiem zaraz mu przyłożę [emoji23]
Wcześniej miałam dwoje dzieci, robiłam obiad, pózniej zawiozłam młodego do cioci, pojechali do kina na lego Batman i bedzie spał chyba do poniedziałku u niej.
A ten debil wziął o wyszedł sobie do kolegi na dwie godziny. Kuźwa no nie codziennie mamy wolna chatę i czas dla siebie. Niech spier... nie gadam z nim [emoji19]

Leże dzisiaj caly dzień w łóżku , jakoś sie dobrze czuje dzis [emoji4]

Nuria ja ta nostalgie oglądam [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

Zabić to za mało [emoji34]
W ogóle cos mnie bierze znow [emoji19] katar schodzi mi gdzies tyłem i gardło boli [emoji27]

Ostatnia edycja:
Moj mnie tez dzis wkurzyl. Specjalnie rano wstalam aby obiad wczesniej zrobic bo moj mial na 13 do pracy. Przed 12 nałożyłam mu, ale wystygl bo debil wolał sobie w gierkę pograć[emoji48]
Nie odezwalam sie do Niego jak wychodzil do pracy. Niech spada.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Co my z nimi mamy [emoji48]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

Nuria moj tez nie zjadł obiadu. No i ch** jutro obiadu nie bedzie [emoji38][emoji38]
Carmen hop hop masz gdzies zdjęcie swoich paprotek? Pokaz [emoji16]

Nuria ja tam nic nie robie, zjem cos na mieście jak mnie przyciśnie [emoji12]

reklama
agnes wyszły ci paprotki ?

ja dzisiaj miałam robić gołąbki , ale niech mnie doope cmoknie nie dostanie dziś zrobiłam zupkę zjadłam z Leną a on niech sobie gotuje :D

Do góry