reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja siedzę i piję cappucino :) mąż obok oglada jakiś serial na laptopie czym mnie wpienia niemożebnie...
Nie widzę go praktycznie cały czas a ten nie dośc że rano przed spaniem odląda to jeszcze teraz.... normalnie czuje się jak 5 koło

Arte to powiedz mu to. Ja zawsze mojemu mowie jak mi sie cos bie podoba.
Facet nigdy sie nie domysli mu trzeba wprost powiedziec

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie coś dziwnego...mam dużo sluzu rozciągliwego...nie wiem czy to spóźniona owu? i Te ciągnięcie jajników wczoraj i dziś...testa nie robie bo i tak pewnie bedzie prawie pozytyw. Ale zgwałcić swojego zgwałce wieczorem

No niestety każdy ma swoj laptop osobny :p on to taki maniak oglądania wszystkiego, ogląda anime i seriale... wszystko z mocami nadprzyrodzonymi... no cóż niestety nie wybrałam sobie duszy towarzystwa...ale to mój wybór :p a on uparty jak osioł

Moze komuś cukiereczka, ale zechciało mi się tych malutkich [emoji4]
1487439618-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

reklama
Do góry