reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

czy ty dostałaś te zioła bo kuzwanie wiem gdzie ta kartke nadania ryplam :D
Nie dostałam .. choć zobaczymy jak wrócę do domu ..

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Mnie tez dzis od rana napieprzaja jajniki, raz lewy, raz prawy. Tylko sobie wkrecam dziwne rzeczy przez to[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam na siku i mam sluz ktory ciagnie mi sie na ok 5-6cm. Czemu ja sie pytam[emoji23] jak u mnie dzis 17dc przy cyklach 26 dniowych[emoji46] to na bank nie sa resztki spermy po wczorajszym seksie bo moj we mnie nie dochodzil nawet a owulacje mialam ok 12dc

anula byś kuźde na pocztę może skoczyła bo to jest nie możliwe , żeby polecony priorytet tak długo szedł :o a kiedy agnesis to dostała a razem to wysyłałam ...
Jak na złość też nie umie tych nadań znaleźć...

nuria jak twój w tobie nie dochodzi ? :surprised:

Nam by sie przydało dzis poprawić jeszcze i nawet mam chcice na niego, ale wczoraj tak zaszalał ze mnie obtarło i cholera wie czy dam sie dzis dotknąć w ogóle [emoji53]

Bum no akurat wczoraj nie doszedl we mnie[emoji23]

Laski jezeli chcialabym sobie zbadac hormony to dostane skierowanie od lekarza, czy na własną rękę muszę robić? Bo czytalam ze wiekszosc nie jest refundowana?

Bum no akurat wczoraj nie doszedl we mnie[emoji23]

Laski jezeli chcialabym sobie zbadac hormony to dostane skierowanie od lekarza, czy na własną rękę muszę robić? Bo czytalam ze wiekszosc nie jest refundowana?

mi nanfz dał tylko na tsh i prolaktyne , wszystkie inne roiłam na własną kieszeń bo stwierdził , że takie badania to refunduje tylko endo na nfz.

Bylam na siku i mam sluz ktory ciagnie mi sie na ok 5-6cm. Czemu ja sie pytam[emoji23] jak u mnie dzis 17dc przy cyklach 26 dniowych[emoji46] to na bank nie sa resztki spermy po wczorajszym seksie bo moj we mnie nie dochodzil nawet a owulacje mialam ok 12dc

Owulacja Ci się przesunęła
Ja przy 26 dniowych cyklach miałam owu w 14/15 dc
Na dupsko Ci się należy że wypuszczasz męża przed finałem[emoji19][emoji19]
Tak to wy nie utraficie owulki [emoji107]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Bum u mnie do endo 2 miesiace sie czeka.
Hmm moze czas najwyzszy sie zapisać. Patrzylam w luxmedzie to za poszczegolne hormony ok 25 zl l, czyli gdzies ze 200 zl by mi poszlo za te podstawowe jak TSH, FT3,FT4,LH, FSH, prolaktyna, estradiol, testosteron
Mania ale ja myslalam ze u mnie po owulacji juz. Nawet mialam taki sluz wodnisty, mleczny jak zawsze po owulacji mialam. Dzis go dopadne jeszcze.

Do góry