Carmen24
Fanka BB :)
1wszy luty 2017dziewczyny jak jest data 2016-02-01 to jest 2 styczeń 2016 ?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1wszy luty 2017dziewczyny jak jest data 2016-02-01 to jest 2 styczeń 2016 ?
[emoji1][emoji1][emoji1] to milej drzemkiJa bym zaczęła od monitu [emoji106]
Zjadłam dwa naleśniki i musze się chyba zdrzemnacbo mi normalnie oczy lecą [emoji52][emoji33]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
To zależy czy to po naszemu czy po amerykanskudziewczyny jak jest data 2016-02-01 to jest 2 styczeń 2016 ?
Choliro ty [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Wysłałam mojemu kilka pikantnych zdjęć, zrobie jeszcze mu dobrą kolacje to może co z tego będzie[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wygląda przepysznie [emoji7][emoji106]Choliro ty [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Ja zrobilam ciasto. Jak na razie stygnie a mnie juz sie chce slodkiego [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
![]()
![]()
A tu juz po. Z moja mala sroczka gniotlam i układałam. Ale sie cieszyla i byla dumna z siebie. Ahh te dzieci [emoji7]
![]()
Troche marmolada wystrzelila od goraca hahaha. Mimo tego potem skosztuje [emoji1][emoji1]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom