reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja zaraz sie wsciekne!!!! Tyle napisalam i du.....pa!!!!!

Tynka kochana mam nadzieje ze wizyta u androloga wniesie cos pozytywnego lub da nadzieje i szanse na ten jeden plemniczek;)
Kup sobie ten q10 jesli chcesz poszukam jakie dziewczyny polecaly z watku z problemami...

Kruszyca milej podrozy poslubnej;)
Ja tak sie cieszylam na swoja podroz i dostalam zemste faraona i uczulenie na slonce mi wyszlo:( wiec piekna podroz troche dala mi w kosc:/

Xbum to ladnie zaszalalas;)
Dawno nie gralam i wiesz ocohoty mi zrobilas na eurobiznes[emoji6]
Owu tuz tuz , testy coraz ladniejsze hihi

Jugo u nas za duzy wiatrek na rower:/ to razem wizytujemy;)

A u mnie po monitoringu dupa!!
Prawy pecherzyk nieurosl wogole, lewy ledwo ledwo...
Pani doktor zalecila mi Symfolic ale zakupilam juz Inofen i biore sie za picie tego...mam nadzieje ze choc teoche wspomoze mnie;)

reklama
Tynka no stopy to najgorzej , ale ja to mam ze jeden tydzien ok wygladam a drugi tydzien znow jak bslon i tak w kolko , no to chyba sie skusze na to hydrominum , taka ta reklama zachecajaca byla [emoji4]
Oby chociaz ten jeden silny sie dostal , zycze ci tego !
A kiedy nastepna @ to sobie zapisze [emoji6]

Julia już zamówiłam :-/ wzięłam z gemini jakiś z Wit. E. Ale bardzo dziękuję za chęć pomocy :-) ja już się nie mogę wtorku doczekać. Pozytywnie nastawiona jestem na tą wizytę u lekarza. Ja piłam Inofem 2 miesiące ale tylko po 1 dziennie więc ciężko mi powiedzieć czy coś pomogła. Lusia nasza pije po 2 i piękny pęcherzyk wyhodowala. Czytałam jeszcze o ovarinie. Też ma dobre opinie.

Bum następna miesiączka ok. 22 maja powinna się pojawić.

Lux badałam prolaktyne. Najpierw miałam 32 przy normie do 26 a po miesiącu bromergonu miałam 16 więc ok. W czerwcu zrobię od nowa wszystkie hormony bo to będzie pół roku od tych pierwszych.

Julia cale szczescie juz funkcjonuje normalnie a wody to 5 litrow wypilam [emoji23]
No ja bardzo lubie w to grac ino moj P malo kiedy chce [emoji12]
Na co ten symfolic na wzrost pecherzykow czy cos ?

Prolaktyne tez se ide zbadać obejrzeć jak to tam wyglada w poniedziałek .. Ostatnio była w normie bo 6,15 miała , bromka jeszcze mam chyba z 10 to biorę go , potem kazal odstawić ale bojem się [emoji3]

Tynka a ty bierzesz bromka jeszcze ?

Biorę cały czas. Gin mi kazał brać dopóki w ciążę nie zajdę a jak zajdę to też nie od razu odstawić tylko stopniowo. We wtorek jak będziemy z mężem u urologa to się zapiszę tam do lekarza i zobaczymy co on powie. Przechodzimy oboje do kliniki leczenia niepłodności i niech się dzieje cos:-)

Bum następna miesiączka ok. 22 maja powinna się pojawić.

Lux badałam prolaktyne. Najpierw miałam 32 przy normie do 26 a po miesiącu bromergonu miałam 16 więc ok. W czerwcu zrobię od nowa wszystkie hormony bo to będzie pół roku od tych pierwszych.
bo podobno jak jest za wysoka to piersi moga bolec po @, ale nie wiem ile w tym prawdy

reklama
Tynka a ile bierzesz pol ? Ja mysle czy sobie nie zmniejszyć do pol bo jedna az biore , zrobilabym po tygodniu , dwoch badanie ...
Tak samo z ta luteina teraz jej nie bralam i cos się może wydarzy z ta owulacja [emoji4]
A kiedy macie wizyte w tej poradni ? [emoji6]

Do góry