reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux co ja bym dała żeby mieć takie mdłości:-) dla ciąży wszystko wytrzymam.

Bum super! Jutro, pojutrze będzie pozytyw:-) ja 24 godziny po pozytywnym teście miałam owulacje jak je robiłam. Co do tabl na odwodnienie to nie pomogę. Mam ten sam problem. W II fazie cyklu robię się jak bombka.

Oleczka fajnie ze impreza udana:-) odpoczywaj sobie teraz:-)

reklama
Lux co ja bym dała żeby mieć takie mdłości:-) dla ciąży wszystko wytrzymam.

Bum super! Jutro, pojutrze będzie pozytyw:-) ja 24 godziny po pozytywnym teście miałam owulacje jak je robiłam. Co do tabl na odwodnienie to nie pomogę. Mam ten sam problem. W II fazie cyklu robię się jak bombka.

Oleczka fajnie ze impreza udana:-) odpoczywaj sobie teraz:-)
ciesza mnie te mdlosci, bo wiem, ze ciaza jest silna, przynajmniej taka mam nadzieje, bo sie boje usg

Lux musisz poczekać do poniedziałku bo mam laptop zepsuty a w poniedziałek mi dopiero wróci i zaraz sie za nią biorę :)
Wszystko mam zapisane co i jak więc się nie martw ! :*
Niestety program mam na laptopie nie w tel i ciężko :(

Tynka jaki piękny avatarek ! :)
Kurczę no mam nadzieję , że będzie !!! :) , ale tak wcześnie nie wierzę , przecież takie długie cykle mam ...
Ja ogólnie zauwazylam , ze odkad bralam luteine , bromka nie wiem czy te leki maja cos na rzeczy ale przy nich strasznie taka na pompowana jestem :/
Muszę się wybrać do apteki i coś kupić bo masakra ...

Lux musisz poczekać do poniedziałku bo mam laptop zepsuty a w poniedziałek mi dopiero wróci i zaraz sie za nią biorę :)
Wszystko mam zapisane co i jak więc się nie martw ! :*
Niestety program mam na laptopie nie w tel i ciężko :(

Tynka jaki piękny avatarek ! :)
Kurczę no mam nadzieję , że będzie !!! :) , ale tak wcześnie nie wierzę , przecież takie długie cykle mam ...
Ja ogólnie zauwazylam , ze odkad bralam luteine , bromka nie wiem czy te leki maja cos na rzeczy ale przy nich strasznie taka na pompowana jestem :/
Muszę się wybrać do apteki i coś kupić bo masakra ...
tzn wode zatrzymujesz i taka napuchnieta jestes?

Lux nie jestem jakos mega napuchnieta , ale tak sie czuje , wiec chce sobie jakies tabletki kupic zeby ta zatrzymana woda bo na pewno jakas jest sobie zeszla [emoji4] ostatnio cos w tv reklamowali ale ni hooj nie umie trafic na ta reklame [emoji3]

To jest hydrominum. Sama mam chęć spróbować tego. Ja jestem bardzo spuchnieta niestety. Rano obrączki zdjąć nie mogę. Stopy jak bańki:-/ o twarzy nie wspomne.

Okres mi się kończy a cycki wielkie i mega bolą, ja już nie ogarniam co to się ze mną dzieje. Coś okropnego.

Bum może takim avatarkiem tego jednego potrzebnego plemnika przyciągnę do swojej komoreczki .

To jest hydrominum. Sama mam chęć spróbować tego. Ja jestem bardzo spuchnieta niestety. Rano obrączki zdjąć nie mogę. Stopy jak bańki:-/ o twarzy nie wspomne.

Okres mi się kończy a cycki wielkie i mega bolą, ja już nie ogarniam co to się ze mną dzieje. Coś okropnego.
ooo to ten lek! z ta ladna kobietka w reklamie

oj ja czesto mialam pobolewanie piersi zaraz po @, nie wiem czemu tak bylo

reklama
Lux ja po owulacji już zaczynam czuć piersi. Parę dni przed okresem zaczyna się koszmar ale w 2 dc ból ustępuje a teraz nic...strasznie mnie bolą. Mam problem się na boku położyć nawet, o moim ukochanym spania na brzuchu nie wspomne....

Do góry