Cześć dziewczyny,
ja wczoraj padłam. Po tym rowerze mi zatoki zawiało i miałam taki ból głowy, że padłam zaraz po 21. Dzisiaj już lepiej, ale wczoraj...
julia: wychodzi na to, że tak
Będziemy razem wizytować
karola: w ulotce duphastonu napisane, że częstym działaniem niepożądanym są właśnie nudności, wiec by się zgadzało. Zresztą, wysoki poziom progesteronu ogólnie wpływa na to, że czujemy mdłości. A w 1 trymestrze on idzie wciąż do góry i organizm musi się przyzwyczaić.
oleczka; no to fajnie, że impreza się udała.
nati: może uda ci się odbić jakoś na tygodniu i złapać chwilę relaksu? Udanego dnia, niech szybko praca zleci
luska: też nadrabiałam te kilka stron
Produkcja idzie pełną parą
xbum: ciemnieje jak nic
Owu niedługo
A co do zatrzymywania wody w organizmie to ja po prostu dużo piję i wtedy jest lepiej. A z leków nic nigdy nie brałam, więc nie polecę.
kruczyca: udanej podróży
tynka: piękny awatarek
Czyli zaczynacie intensywnie działać i dobrze. W klinice będziecie pod stałą opieką, to jest przewaga kliniki nad standardowymi gabinetami, że oni nawet w niedzielę przyjmują. No i jednak na bieżąco są w temacie kłopotów z poczęciem.
moniusia: hop hop. Wiem, że cię nie ma w weekendy, ale ciekawa jestem jak ci weekend mija
lux: mdłości dobry znak, więc jedynie trzeba przetrwać
Ciekawe co powie babeczka na wizycie, już niedługo
A ja wczoraj oglądałam na TLC "In vitro - 9 miesięcy później", ale babeczka urodziła pięknego chłopca
Udanego dnia