reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Julia to super , ze wyspani [emoji4]

karola czekaj wzmaga czyli dla mnie troszke prosciejsze określenie [emoji3] wydaje ci sie , ze masz po nim mdlosci ?

Bum, chodzi o to ze jak wzięłam większą dawkę to jakbym odczuwala mocniejsze niż zwykle.
Wiem ze po luteinie podjezykowo tak się dzieje ale czy po duphastonie?

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Hej , rownież witam się z rana , ja dziś sobie pospałam do 9:30 , bo dzieciaki u mamy na noc zostały , jeszcze idę do niej na obiad tak wiec nic nie muszę gotować powiedziała bym ze dzień lenistwa ale nie stety idę do pracy na popołudnie:-(
Miłej niedzieli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

ja wczoraj padłam. Po tym rowerze mi zatoki zawiało i miałam taki ból głowy, że padłam zaraz po 21. Dzisiaj już lepiej, ale wczoraj...

julia: wychodzi na to, że tak :D Będziemy razem wizytować :)

karola: w ulotce duphastonu napisane, że częstym działaniem niepożądanym są właśnie nudności, wiec by się zgadzało. Zresztą, wysoki poziom progesteronu ogólnie wpływa na to, że czujemy mdłości. A w 1 trymestrze on idzie wciąż do góry i organizm musi się przyzwyczaić.

oleczka; no to fajnie, że impreza się udała.

nati: może uda ci się odbić jakoś na tygodniu i złapać chwilę relaksu? Udanego dnia, niech szybko praca zleci :)

luska: też nadrabiałam te kilka stron :D Produkcja idzie pełną parą :D

xbum: ciemnieje jak nic :D Owu niedługo :D A co do zatrzymywania wody w organizmie to ja po prostu dużo piję i wtedy jest lepiej. A z leków nic nigdy nie brałam, więc nie polecę.

kruczyca: udanej podróży :)

tynka: piękny awatarek :) Czyli zaczynacie intensywnie działać i dobrze. W klinice będziecie pod stałą opieką, to jest przewaga kliniki nad standardowymi gabinetami, że oni nawet w niedzielę przyjmują. No i jednak na bieżąco są w temacie kłopotów z poczęciem.

moniusia: hop hop. Wiem, że cię nie ma w weekendy, ale ciekawa jestem jak ci weekend mija ;)

lux: mdłości dobry znak, więc jedynie trzeba przetrwać ;) Ciekawe co powie babeczka na wizycie, już niedługo :)

A ja wczoraj oglądałam na TLC "In vitro - 9 miesięcy później", ale babeczka urodziła pięknego chłopca :)

Udanego dnia :)

Ja pamiętam jakbpo dupku mi się słabo robiło , takie zjazdy na początku miałam [emoji44]

Jugo no ja to w ogole malo pije bo z pol litra dziennie wody tylko , nie umie sie zmusic do więcej , więc może coś na rzeczy jest [emoji3]
Dobrze , ze juz lepiej bo z zatokami to ciezka sprawa ...

Nati wspolczuje , ze do pracy musisz dzis leciec [emoji57]

A mnie dzis zgaagaa meczy [emoji51]

xbum: o kurczę, pół litra wody? To malutko :/

julia: jak samopoczucie w niedzielę? Ja właśnie gotuję wodę i będę się inhalować :D

reklama
Jugo no i jedna kawa , wiec strasznie malo pije , ale nie chce mi sie wiecej ....
Chyba , ze jest sok jablkowy wtedy 2 litry w godzine haha [emoji23]

Do góry