Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo jeszcze tych testów masz [emoji6]?
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
A to dobrze bo zdaje się na ciebie [emoji23]Spoko jeszcze 7 [emoji23]
No teraz to już za późno chyba bo bierze się go do ovu nie?agnesis a donga lykasz ? Widzisz jakieś efekty?
Anula na sluz serio lepszy jest dong od wieska ja po wiesku mialam malo co po dongu mnie ciągle zalewalo [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]
A to dobrze bo zdaje się na ciebie [emoji23]
Ty a ja śluzu nie mam ... wyparowalo chyba ...
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Kurcze no jak się człowiek bzyka to trudno ocenić... ty lepiej wybierz datę testowania zbiorczego [emoji23]A moze w środku masz [emoji12] u mnie śluzu było po @ sporo, teraz jakby mniej.