reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kaszel i kichanie w ciazy sa straszne. Ja to zawsze kucalam albo siadałam. Ale inhaluj sie to zawsze trochę lżej bedzie [emoji6]

reklama
Bum u Ciebie to od razu były dwie ciemne krechy [emoji14]
Mania dzis 10dc

Boże ale jestem jełop, na zdjęciu jak wół zaznaczone dni cyklu [emoji15][emoji23][emoji23][emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania Haha [emoji23] bo każdy sie na kreskach skupia, a nie na tym co obok [emoji12]

Mania Haha [emoji23] bo każdy sie na kreskach skupia, a nie na tym co obok [emoji12]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Arte- No musisz na spokojnie podejść do tego czy robisz przerwę czy nie ...endo bardzo ładne ;)

Tęczowa - zdrówka i gratki jajców :-D

Agnesis - mi tez się wydaje że jeszcze ściemnieje ale ogólnie to ow jest :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

HEJ,
dzięki za wywołanie..
od środy do dziś byłam w szpitalu, bo jak poszłam we wtorek do ginki i jak usłyszała mój kaszel to od razu mnie na oddział zapisała. Więc w środę rano się zameldowałam i dzielnie leżałam. OKazało się, że mam zapaleni oskrzeli więc paśli mnie amlicylliną i walę nią na kolometr, miałam inhalacje, nawadniali mnie tak, że w ciągu 3 dni 3 wenflony miałam robione i stwierdzili, że już 4 doby mi nie będą mnie męczyć z tymi płynami. Okazało się, że mam anemię, więc dostałam żelazo i za niski potas więc jeszcze potas ;)
Z Małym wszystko dobrze, w piątek miałam dokładne usg i lekarka potwierdziła, że jaja między nogami :D, waży już 240 g
kończymy 18 tc , jutro witamy 19 tc
Tęczowa cieszę się że u was wszystko dobrze. No i gratulacje chłopczyka :-) oby już wszystko było dobrze :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Tęczowa o losie dobrze ze juz cie podkurowali :) no i gratuluję synka:)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Po południu wskoczylismy z moim do lozka na seksik. Nie minelo 10 min a ja powiedzialam nagle mojemu zeby sie ode mnie odpie*dolil i ze mnie zlazł[emoji46] jakiegos nerwa złapałam, nie wiem czemu. I po seksie[emoji23]
Cos mi odwala chyba.

Luska czemu znikasz??

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry