reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A test to nie mam pojęcia czy ciemnieje czy jaśnieje [emoji23]
946bc819df90ddc628f5ad760c7eb7e1.jpg

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Wróciłam dziewczyny.
Endo prawie 9mm, w lewym jajniku jakieś 5mm jajco które wielkością odbiega od pozostałych. I to na tyle. Dostałam progesteron i mogę go zacząć kiedy chce. Czy to będzie dzisiaj czy za 2 tyg. Dostałam książeczki informujące na temat Gonal f i ovitrolle. Jak będę gotowa to parę dni przed @ do niej to da receptę na zastrzyki. Na razie będziemy zaczynać od małej dawki i pomału zwiększać. A na koniec zastrzyk na pęknięcie.

Taki plan. Jak będę gotowa to mam działać...

A taki prezent dziś od męża dostałam
1486998477-aaaaaa.jpeg

Mój prezent będzie gotowy jutro. To na tyle.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Najważniejsze że macie plan
Odpocznijcie, zbierzcie siły i do dzieła [emoji106][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Bum u Ciebie to od razu były dwie ciemne krechy [emoji14]
Mania dzis 10dc

Agnes hehe to czekamy ..mnie dziś dziwnie w podwoziu i jaja bolą na zmianę .. chyba wulkan wybucha haha

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Sie bedzie działo [emoji38]

HEJ,
dzięki za wywołanie..
od środy do dziś byłam w szpitalu, bo jak poszłam we wtorek do ginki i jak usłyszała mój kaszel to od razu mnie na oddział zapisała. Więc w środę rano się zameldowałam i dzielnie leżałam. OKazało się, że mam zapaleni oskrzeli więc paśli mnie amlicylliną i walę nią na kolometr, miałam inhalacje, nawadniali mnie tak, że w ciągu 3 dni 3 wenflony miałam robione i stwierdzili, że już 4 doby mi nie będą mnie męczyć z tymi płynami. Okazało się, że mam anemię, więc dostałam żelazo i za niski potas więc jeszcze potas ;)
Z Małym wszystko dobrze, w piątek miałam dokładne usg i lekarka potwierdziła, że jaja między nogami :D, waży już 240 g
kończymy 18 tc , jutro witamy 19 tc

Tęczowa dobrze ze choroba już opanowana. A maluch rośnie jak na drożdżach [emoji16][emoji7]

reklama
noo jeszcze kaszel mam, ale i tak dłużej niż 5 dni tej ambicylliny nie podają więc nie było sensu żeby mnie trzymali, a inhalacje to sobie w domu mogę robić

Do góry