reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Gdzie Wy kupowalyscie te ziolka Ojca Sroki? Bo ją pytalam u mnie w zielarskim, to babka zrobila oczy jak 5 zl i sie pytala co to jest[emoji23]
No wiedzialam ze u mnie tego nie dostanę[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wcinam donga, ale biore tylko raz dziennie, do tego jeszcze witamina E, D i magnez [emoji16] mam jeszcze b complex, ale zapomniałam łykać [emoji23]

lebiodka (oregano) { Origani Herba}
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae}
macierzanka {Serpylli Herba}
pokrzywa {Urticae Folium}
dziurawiec {Herba Hyperici}
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis}
ruta {Herba Rutae}
nagietek {Calendulae flos}
nostrzyk {Herba meliloti}

Dwa z tych ziol.maja po 20 gram a reszta 50 ale nie pamietam ktore

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Gdzie Wy kupowalyscie te ziolka Ojca Sroki? Bo ją pytalam u mnie w zielarskim, to babka zrobila oczy jak 5 zl i sie pytala co to jest[emoji23]
No wiedzialam ze u mnie tego nie dostanę[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie tak jak Carmen mówi, każde ziółko osobno kupisz i wymieszasz, tylko niech ktoras z dziewczyn wrzuci nazwy i proporcje, bo ja sie nie znam [emoji12]

lebiodka (oregano) 50gr
koszyczek rumianku 50gr
macierzanka 50gr
pokrzywa 50gr
dziurawiec 50gr
rdest ptasi 50gr
ruta 20gr
nagietek 20gr
nostrzyk 20gr

Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem.

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej bylismy w kinie na 2 czesci greya dlatego nie pisalam mielismy romantyczny wekeend ciezko was nadrobic czekam na @ powinna pojawic sie na walentynkh wiec czekam

Do góry