Mój mąż zepsuł nasz zajebisty czajnik [emoji16] mamy nowy a kawa dalej wstrętna tak więc to wina wody [emoji21]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rób sobie z mineralnej ..pyszotaMój mąż zepsuł nasz zajebisty czajnik [emoji16] mamy nowy a kawa dalej wstrętna tak więc to wina wody [emoji21]
No będę musiała tylko weź naznoś te hektolitry do domu o opakowaniach do śmieci nie wspomnę. Najwygodniej kupować po 5l ale nie wszędzie mają.Rób sobie z mineralnej ..pyszota
Wiesz co, może to faktycznie przez ciążę bo ja próbowałam gotować w garnku, teraz mam całkiem inny nowy czajnik i dalej to samo. Na sto procent wina wody tylko czemu.Co za okropna noc , w końcu udało mi się zasnąć przed 7 rano :-0,
Anula-ale widzę że dziś ze snem nie tylko ja miałam problemy :-/
Agnesis - ja tez miałam głupie sny miedzy 12 tą a 2 w nocy potem się obudziłam i koniec spania do 7 , ja niestety muszę Apap wziąć
Arte- daj znać po wizycie
Carmen- u mnie koniec ferie , a Nadia tez z katarem :-( zdrówka dla małej
Majka- ja teraz tez mecze się z czajnikiem z którego nic mi nie smakuje ,muszę inny kupić , a może to przez ciąże mam :-)
Udanego dnia , ja dziś bede nieprzytomna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom