reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witajcie

Ja też dziś licho spałam
I wstałam połamana, bolą mnie ręce i nogi i plecy
Oby to nie grypa [emoji58]

Artemida trzymam kciuki za wizyte [emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Arte a żebyś się w końcu zdziwiła bo normalnie jesteś na maxa negatywnie nastawiona ... niech będzie tam takie jajo co się w ekranie monitora nie zmieści [emoji72]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Arte a żebyś się w końcu zdziwiła bo normalnie jesteś na maxa negatywnie nastawiona ... niech będzie tam takie jajo co się w ekranie monitora nie zmieści [emoji72]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Uwierz mi ze chciałabym w końcu iść na wizytę i żeby lekarz powiedział coś innego, Niż pusto, nic nie ma, same malutkie itp....

Ale niestety czy ja idę z nadzieję czy bez to i tak to samo słyszę. Od paru dni nie biorę nic poza ziołami. Pewnie dziś dostanę progesteron bo to już 17dc.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Uwierz mi ze chciałabym w końcu iść na wizytę i żeby lekarz powiedział coś innego, Niż pusto, nic nie ma, same malutkie itp....

Ale niestety czy ja idę z nadzieję czy bez to i tak to samo słyszę. Od paru dni nie biorę nic poza ziołami. Pewnie dziś dostanę progesteron bo to już 17dc.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Natura jest nieprzewidywalna ... a choć trochę pozytywnego nastawienia poprawi twoje samopoczucie hmm ...uszy to góry [emoji39]

Natura jest nieprzewidywalna ... a choć trochę pozytywnego nastawienia poprawi twoje samopoczucie hmm ...uszy to góry [emoji39]

W następnym cyklu będę miała lepsze nastawienie bo bez monitoringu. Dopiero pewnie w kwietniu zaczniemy zastrzyki. Miesiąc przerwy na wszystko

Dziewczyny wyslalam wam , jutro bedzie [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

reklama
Bum [emoji8][emoji8][emoji8]
Arte a mi nie daje spokoju to jajco co znikło. Moze ono szybciej urosło i pęklo... [emoji16]

Do góry