reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania no działaj działaj [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Hejka!

Majka super maszyna do szycia! Ja też bardzo chciałabym nauczyć się szyć. Na początek może sobie chociaż szydełko zafunduję, bo robienia na drutach raczej nie ogarnę :-/

Mum piękny plusik! Musi być dobrze:-* maleństwo rośnie!

Nuria gratulacje z okazji powiększenia cycków:-) mogę ci jeszcze po pół kg z każdego mojego oddać.

Bum piękny pęcherzyk! Oj nie wiem czy tam się drugi obok po lewej stronie nie pojawia:-) Oswoiłaś się już z myślą, że się udało? Mnie to bardzo długo zajęło zanim uwierzyłam, że jestem w ciąży.

Carmen ja szyjkę sobie badałam sporadycznie i dla mnie to "czarna magia", więc nie pomogę, a bardzo bym chciała.

Wonder u mnie też zawsze kaszel i katar długo się ciągnie po chorobie.

Mania ale krecha! Nigdy takiej nie miałam na teście owu ! Jutro idziesz na monitoring?

Rene a ty dziś masz wizyte? Daj znać jak Amelka rośnie:-)

Ja już dziewczyny po usg. Mała głowa w dół. Widziałam dzisiaj jak machała rączkami A oprócz tego jej otwarte oczka. No piękny widok. Na pierwszy rzut oka podobna do mojej mamy ale lekarz stwierdził że czysta mamusia i waga też odziedziczona po mamusi bo raptem 1600 g. [emoji7][emoji7]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka eee gdzie tam drugi [emoji38]
Wiem , ze juz jest , ale 100% spokoju jak dzidziolka i serduszko zobacze [emoji4]

Rene no to pięknie rośnie masz fotke maluszka?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

reklama
Tynka eee gdzie tam drugi [emoji38]
Wiem , ze juz jest , ale 100% spokoju jak dzidziolka i serduszko zobacze [emoji4]

Rene no to pięknie rośnie masz fotke maluszka?

...życie cudem jest...
Nie dał mi cholera dopiero na wizycie A wizyta dopiero 27 [emoji22].
Bum cieszę się że u Ciebie wszystko ok. I teraz 9 spokojnych miesięcy

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry