Artemida90
Fanka BB :)
Podpisywalam nadrobilam co tak tu cicho laski?
U nas tak zwykle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpisywalam nadrobilam co tak tu cicho laski?
Ciąża zawsze przychodzi wtedy kiedy nie maJa tam leze i mam juz dość teg remontu , nie macie pojęcia jak mnie to denerwuje [emoji36]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
Ja widzialam to na usg bylam tak zszokowana ze o malo z lezanki nie spadlam zawsze mialam dwa trzy dominujace i 1 pekal a wtedy mialam na lewym i prawym jajniku dlatego pekly dwa bo musialam brac clo potem pregnyl i lutke standardowy zestaw na iuiJa dzis nic nie robie specjalnego na kolacje. 30 min przed powrotem meza zrobie risotto bo nic mi sie nie chce wymyślać.
Mania fajnie ze tesciowa ma sie dobrze,wiadomo bedzie jej tez troche zle ale najwazniejsze ze czuje wasza bliskosc.
Ja siedze i ogladam z małą bajke : Oggy i karaluchy. Swietna jest i b.sympatyczna,do tego ten kot poplakuje jak niemowle [emoji1][emoji1][emoji1]
Luska czyli jednak i u ciebie byly dwie owu. Ja teraz np poszlam do kibelka i znowu kurzy sluz. Aaa dupcze to wszystko. Juz nic nie rozumiem![]()
Od jutra nawet temp.nie zmierze. Najzwyczajniej poczekam na cykl z clo, mam nadzieje ze i na mnie podziala.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie testy raz pokazywaly owulke a raz nie dlatego chodzilam na monitoringiLuska ja wiem ze owulacje tylko monitoring moze potwierdzic. Ale testy tez porobie i zobaczymy[emoji5]
U mnie mialy byc pierogi ze szpinakiem a wyszła fasolka po bretońsku[emoji23][emoji5]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom