reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte o fajnie, już bedzie Wam dużo lżej jak maz bedzie pracował, a Ty masz jeszcze zasiłek to moze zdążysz cos znaleźć [emoji4][emoji4]

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
No ja mam jeszcze miesiąc ale też muszę coś znaleźć... Ciężko będzie się przekwalifikowac... A to do czego jest dużo wolnych miejsc pracy to takie wyzyski ludzi. Tracę nadzieję eh

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Arte i Ty znajdziesz
Myśl pozytywnie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Arte no ja to prędzej prace znajdę niż zajdę w ciaze [emoji23]

Kreski pokazuja obie kreski ale pik lh jest gdy kreska testowa jest taka sama lub mocniejsza gdy jest slaba to nie jest pozytywny

Luska trzeba myślec o czymś innym, zając rece i myśli [emoji6] to najlepszy sposób żeby nie zwariować. Mi odbijało po poronieniu, bo chciałam być w ciazy już, teraz, natychmiast. Okropnie wspominam ten czas, tak jakby zycie toczyło sie obok mnie. Teraz nadzieja na powodzenie ciagle jest, ale zaczelam żyć normalnie, a sex jest tylko z ochoty, a nie z przymusu. A w domu w ogóle nie ma tematu starań.

I tak jest u mnie teraz dlatego zniklam z forum musialam zresetowac swoje zycie nawet sie nie kochalismy dopiero po dwoch miesiacach tak dobila mnie ostatnie iui w pazdzierniku ze mialam mialam depreche m na sile zawiozl mnie do psychologa bo nie mogl patrzec jak dobijam dna to byly najgorsze swieta w wigilie mialam dola kazdy nam zyczyl nam dziecka peklam powiedzialam ze go nie bedzie i tyle do tej pory nikt nie pytal juz sie o dziecko wzielam sie w garsc. I pomagam w schronisku zaczelam zyc w koncu teraz mam sile na to zeby dac sobie luz totalny. 2016 rok tak nas doswiadczyl ze musialam odpoczac

reklama
Do góry