reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Luska trzeba myślec o czymś innym, zając rece i myśli [emoji6] to najlepszy sposób żeby nie zwariować. Mi odbijało po poronieniu, bo chciałam być w ciazy już, teraz, natychmiast. Okropnie wspominam ten czas, tak jakby zycie toczyło sie obok mnie. Teraz nadzieja na powodzenie ciagle jest, ale zaczelam żyć normalnie, a sex jest tylko z ochoty, a nie z przymusu. A w domu w ogóle nie ma tematu starań.

reklama
Nuria testy nie dają pewności, ze owulacja była. Pozytywne mogą wychodzić, bo hormon moze wzrastać, ale pęcherzyk mimo wszystko moze nie pęknąć. 100% pewność ze owulacja była jest ciaza.

Hejka
Byłam rano w lidlu na łowach. Kupiłam tylko jedne legginsy i staniki. Chyba jutro pojade po drugie legginsy, jeśli coś będzie oczywiście. Szał ciał w tym lidlu.

Ale mi się dziś nic nie chce...

Dżoł piękny pozytyw, działaj koniecznie!

Mum kreseczka ciemniejsza! Super:-)

Nuria, Agnesis ma rację. Pozytyw na teście owu znaczy tylko tyle, że doszło do piku LH. Owulacja powinna (ale wcale nie musi) wystąpić w ciągu 24-36 godzin. Czasami nie wyłapie się piku LH, a do owu dochodzi.

Laski mam pytanie odnosnie owulacji i tych testow owulacyjnych. Ja ich nigdy nie robilam, i czy jesli wyjda 2 kreski to znaczy ze do owulacji dochodzi tak? A jesli kreski by nie wyszly podczas robienia testów to znaczy ze owulacji nie ma? Zastanawiam sie czy w tym cyklu na probe nie zrobic tych testow i sprawdzić czy u mnie w ogole owulacja jest.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Pozytywny jest wtedy kiedy kreska testowa jest taka sama jak kontrolna :)

No u mnie niestety testy nie pokażą owu :( niestety nie mam innej opcji na sprawdzenie czy mam owu :(
Ja bym chodziła i co drugi dzień ale prywatnie to kupa kasy, więc muszę ograniczać
Trzymam ciągle kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ja bym chodziła i co drugi dzień ale prywatnie to kupa kasy, więc muszę ograniczać
Trzymam ciągle kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

No ja na szczescie płacę tylko tyle co na ubezpieczenie, 117euro na miesiąc i mam w tym wszystko - nawet za leki nie płacę i mam wtym opieke dentysty. Także tyle dobrego

Agnesis no wlasnie wiem. Owulacja może byc ale jajca mogą nie pękać. Hmm chyba zrobie te testy i zobacze czy u mnie beda wychodzić[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A mój od poniedziałku idzie do pracy, mnie nie chcieli. Więc nadal szukam pracy eh

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Arte o fajnie, już bedzie Wam dużo lżej jak maz bedzie pracował, a Ty masz jeszcze zasiłek to moze zdążysz cos znaleźć [emoji4][emoji4]

Do góry