reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ale jesteś [emoji14]
Dzol a nie masz jakiejś zaprzyjaźnionej apteki? Pokażesz ta kartkę i moze sprzedadzą [emoji6]

Mum plamie dalej, niby nie dużo, ale brzuch wlasnie boli jak na @. Oprócz brzucha, bola mnie cycki. Wczoraj bez cyckonosza chodziłam, dzis nie dam rady, w staniku bola mniej. Dupek daje dużo objawów ubocznych. A Ty cos bierzesz?

A ten brzuch boli cie caly, tak w dole? Mnie wlasnie tak w dole, ale czesto z lewej strony...jakby jajnik, z ktorego byla owulka. Cyce tez zaczynaja bolec...

Ja biore luteine podjezykowa. Dowcipna zostawiam jakby sie udalo. U mnie te tabletki na wage zlota, bo tutaj raczej ich nie daja i mi mama z Polski wysyla...tragedia [emoji13]

Bum ale numer!!!! Krecha jak nic!!!! Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] jesli jutro bedzie taka sama to lec na bete.

Nessi jesli nie jestes pewna lekarzy, do ktorych chodzisz to radzilabym zmienic. Lekarzowi trzeba ufac i musisz sie czuc ,,przy nim" bezpiecznie, a z tego co piszesz czujesz sie niepewnie.

Kurcze Carmen jak juz bedziesz w ciazy po tym SZCZESLIWYM CLO to wyslij mi chociaz pol tabletki [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mum podbrzusze mnie boli, tak jakby mnie skurcze łapały delikatne, czuje sie jakby miała mi @ chlusnąć. W czasie owu bolały mnie oba jajniki i teraz tez [emoji38] w pachwinach tez boli. Ale ja sie już nie nastawiam. Moj organizm takie psikusy mi już robił, ze nie dam sie tak łatwo nabrać [emoji6] nie pozostało nic jak tylko czekać [emoji12]

Uuu lala podejrzane [emoji6][emoji108]
Oby ci sie udalo kochana [emoji110][emoji110][emoji110]

A ten brzuch boli cie caly, tak w dole? Mnie wlasnie tak w dole, ale czesto z lewej strony...jakby jajnik, z ktorego byla owulka. Cyce tez zaczynaja bolec...

Ja biore luteine podjezykowa. Dowcipna zostawiam jakby sie udalo. U mnie te tabletki na wage zlota, bo tutaj raczej ich nie daja i mi mama z Polski wysyla...tragedia [emoji13]

Bum ale numer!!!! Krecha jak nic!!!! Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] jesli jutro bedzie taka sama to lec na bete.

Nessi jesli nie jestes pewna lekarzy, do ktorych chodzisz to radzilabym zmienic. Lekarzowi trzeba ufac i musisz sie czuc ,,przy nim" bezpiecznie, a z tego co piszesz czujesz sie niepewnie.

Kurcze Carmen jak juz bedziesz w ciazy po tym SZCZESLIWYM CLO to wyslij mi chociaz pol tabletki [emoji23][emoji23][emoji23]

Dam ci pol tableteczki a nawet i więcej ale najpierw mi by musiala Bum podeslac [emoji16][emoji16]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum dawaj dawaj a Agnes i Mum z ranka [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Bum dawaj dawaj a Agnes i Mum z ranka [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Szalonaś Ty [emoji12] 7dpo testy robić [emoji23]

Szalonaś Ty [emoji12] 7dpo testy robić [emoji23]

A kto szalonemu zabroni[emoji23]?

Haha co racja to racja [emoji23]

reklama
Mum podbrzusze mnie boli, tak jakby mnie skurcze łapały delikatne, czuje sie jakby miała mi @ chlusnąć. W czasie owu bolały mnie oba jajniki i teraz tez [emoji38] w pachwinach tez boli. Ale ja sie już nie nastawiam. Moj organizm takie psikusy mi już robił, ze nie dam sie tak łatwo nabrać [emoji6] nie pozostało nic jak tylko czekać [emoji12]

Kurcze, o pierwszej ciazy dowiedzialam sie jak bylam juz w 9 tc!! Czlowiek srednio o siebie dbal i wszystko przebiegalo bez komplikacji.... a teraz? Jakbym mogla to wsadzilabym sobie tam teleskop zeby juz zobaczyc czy sie udalo [emoji23][emoji23][emoji23] a najgorsze jest to, ze jesli nawet sie uda to czlowiek po takich doswiadczeniach boi sie nawet krzywo pierdnac zeby nie zaszkodzic [emoji29]

Do góry