Carmen24
Fanka BB :)
Oooj masz racje i Mania [emoji106][emoji106][emoji106]Jeszcze Mania![]()
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooj masz racje i Mania [emoji106][emoji106][emoji106]Jeszcze Mania![]()
Uuu lala podejrzane [emoji6][emoji108]Mum plamie dalej, niby nie dużo, ale brzuch wlasnie boli jak na @. Oprócz brzucha, bola mnie cycki. Wczoraj bez cyckonosza chodziłam, dzis nie dam rady, w staniku bola mniej. Dupek daje dużo objawów ubocznych. A Ty cos bierzesz?
A ten brzuch boli cie caly, tak w dole? Mnie wlasnie tak w dole, ale czesto z lewej strony...jakby jajnik, z ktorego byla owulka. Cyce tez zaczynaja bolec...
Ja biore luteine podjezykowa. Dowcipna zostawiam jakby sie udalo. U mnie te tabletki na wage zlota, bo tutaj raczej ich nie daja i mi mama z Polski wysyla...tragedia [emoji13]
Bum ale numer!!!! Krecha jak nic!!!! Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] jesli jutro bedzie taka sama to lec na bete.
Nessi jesli nie jestes pewna lekarzy, do ktorych chodzisz to radzilabym zmienic. Lekarzowi trzeba ufac i musisz sie czuc ,,przy nim" bezpiecznie, a z tego co piszesz czujesz sie niepewnie.
Kurcze Carmen jak juz bedziesz w ciazy po tym SZCZESLIWYM CLO to wyslij mi chociaz pol tabletki [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Bum dawaj dawaj a Agnes i Mum z ranka [emoji41]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
A kto szalonemu zabroni[emoji23]?Szalonaś Ty [emoji12] 7dpo testy robić [emoji23]
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
To czekanie najgorsze [emoji13][emoji13]Mum podbrzusze mnie boli, tak jakby mnie skurcze łapały delikatne, czuje sie jakby miała mi @ chlusnąć. W czasie owu bolały mnie oba jajniki i teraz tez [emoji38] w pachwinach tez boli. Ale ja sie już nie nastawiam. Moj organizm takie psikusy mi już robił, ze nie dam sie tak łatwo nabrać [emoji6] nie pozostało nic jak tylko czekać [emoji12]