agnesis
Fanka BB :)
Nystatyne
Doustną czy dowcipna?
Bo mnie kur*a swędzieć i piec zaczęło [emoji24]
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nystatyne
Dowcipna , mi już po pierwszym zastosowaniu pomogła, + płukania Tantum RosaDoustną czy dowcipna?
Bo mnie kur*a swędzieć i piec zaczęło [emoji24]
A dadzą Ci nystatynę bez recepty ? Pamiętaj by ją w lodówce trzymać ..Zaraz lecę do apteki bo mi kuciapa odpadnie [emoji23] normalnie wzięłam prysznic i zaczęło piec i swędzieć [emoji53] a mówili, ze częste mycie skraca zycie [emoji38]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem wierząca, ale bez przesadyzmu ... kościół uznaję, księży - niekoniecznie . Gdyby nie przekonanie dziadków- jak Agnesis ...ochrzciłam, ale bez przekonania.Powiedziałam że ja mam dyspensę. Za to zapytałam czy chce w takim razie dzisiaj jarski obiad a on że nie bo obiad musi być pożywny hahahaha z niego taki wierzący jak wszyscy
Agnesis współczuję więcej się nie kąp![]()
Dzis na 18.30 ide i juz sram po majtach [emoji1][emoji1][emoji1]Oj już widzę tam za plecami jeszcze śmiejącego 7 - latka
Mamy 1 łazienkę,może być wesoło ...
A Ty kiedy do tego gina ? Byłaś już, przegapiłam cośik ?