reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny nasza kruczyca urodziła!!!! :-) Liwia urodzona 25.01 przez cc. Później pewnie mam więcej powie

Edit a jak ktoś jest w naszej grupie to dała zdjęcie małej :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Ostatnia edycja:
reklama
No bo ona potem już się nieodzywała :-) pisała na fb bo tu nie mogła się dostać, a ty doszłas chyba później ;-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

O jaaa gratulacje dla dzielnej mamy [emoji172] pamietam ja z lutowych mam [emoji24]

Agnesis jak plamienia? U mnie ucichlo... czy ciebie tez brzuch boli jak na @??

Nessi a jak twoje plamienia??? Mam nadzieje, ze ustaly &&&

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mum plamie dalej, niby nie dużo, ale brzuch wlasnie boli jak na @. Oprócz brzucha, bola mnie cycki. Wczoraj bez cyckonosza chodziłam, dzis nie dam rady, w staniku bola mniej. Dupek daje dużo objawów ubocznych. A Ty cos bierzesz?

A kiedy powinnas dostac @? Ja po dupku mialam brak plamien. Brzuch wg nie bolal jak na okres. Wez sobie nospe, rozkurczowo pomoze a i lepiej "przejdzie" w razie czego jak to moj gin powiedzial ( gdy wszystko bylo w jajowodzie jeszcze).

Napisane na iPhone

Kruczyca gratulacje !
O jaaa gratulacje dla dzielnej mamy [emoji172] pamietam ja z lutowych mam [emoji24]

Agnesis jak plamienia? U mnie ucichlo... czy ciebie tez brzuch boli jak na @??

Nessi a jak twoje plamienia??? Mam nadzieje, ze ustaly &&&

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też nadal plamienia, beż, delikatna kawa z mlekiem czy coś w ten deseń. Nie ma tego dużo ale i też nie przechodzą wcale .....

Dzol do @ to ja wlasnie mam daleko jeszcze, jakieś 8 dni [emoji19] wczoraj wlasnie wzięłam nospe ta słabsza [emoji6]
Nessi to już jakieś resztki widocznie jak takie jasne. Kiedy masz jakas wizytę?

A do kompletu to jeszcze afta mi sie zrobiła i boli [emoji23] moj chłop chory to jeszcze zaraz mi sprzeda swoją bakterioze i bede miała cały pakiet [emoji23]

reklama
agnesis - Sama nie wiem do kogo już chodzić ...jak się wkurzę to się do tych tłuków na oddział położę.
Ta moja pierwsza to jak coś się złego dzieje to się wypina i do szpitala wysyła ..a w szpitalu udaje, że cię nie zna. Ten do którego mam iść niby w poniedziałek to wygląda jakby się dopiero obsługi usg uczył.
Co do Twoich plamień, to ja też po dupku nie miałam nigdy... inna sprawa, że jak miałam krwawienie śródcykliczne to trwało tylko do końca owulacji ..więc bardzo dziwne to plamienie po owulacji ..może się tam fasolek mocno wgryzł :) i taki efekt.

Do góry