reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Rene [emoji7] juz lepiej?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś w nocy źle się przekręcilam bo się zapomnialam i był mały dramat ale ogólnie już poszło w zapomnienie. Kawkuje się właśnie i myślę co tu dziś robić. Myślę czy wstawić pranie i potem prasowac dla dzidzioli A z drugiej strony to 31 tydzień i nie wiem kiedy zacząć :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

MAła nieźle buszuje w brzuchu więc leżę i się delektuje
1485512558-aaaaaa.jpeg

Hejka:-)
U mnie ogórkowa się gotuje, a ja popijam herbatkę. Wzięłam się za sprzątanie i jeszcze łazienka mi została.

Kruczyca gratulacje! Czekam na info z porodu, mam nadzieję że się tu na forum pochwalisz.

Wonder, Carmen trzymam kciuki za wizyty:-)

Bum remont się zbliża wielkimi krokami! U mnie już w miarę. Pokój pomalowany, karnisz wisi i prąd jest więc git:-)

Agnesis oj podejrzane to twoje plamienie:-) chyba niedługo się pochwalisz pozytywnym teścikiem.

Rene mój młody tak samo się wypina:-) Ale to śmiesznie wygląda. W ogóle ostatnio czuć że cały siedzi po prawej stronie brzucha, bo lewą mam taką miękką i zapadniętą.
Wczoraj mąż mi skręcił łóżeczko i wszystkie ubranka w szufladę włożyłam. Mega dużo już tego mam. Uwielbiam te ubranka przeglądać.
Planuję zacząć pranie i prasowanie pod koniec marca. Znając życie i tak po terminie urodze ech.

Nessi kiedy teraz podglądanie bliźniaków?

Nuria ale modelka z ciebie!

Majka ja już mam 10 kg na plusie:-( masakra a gdzie to jeszcze do końca! Mam nadzieję, że to woda w większości bo naprawdę nie jem dużo. Ratuje mnie mój wzrost tylko , bo przy 176-177 to się w miarę rozłożyło po całości.

Co tam u reszty słychać?

Tynka Ty masz na 26 kwietnia, no właśnie A ja połowa lub ostatni tydz marca i zastanawiam się czy zacząć to prać powoli, co myślisz ? Nie chce żeby potem na świeżości straciły

1485514093-aaaaaa.jpeg
1485514127-aaaaaa.jpeg

Sikalam przed chwila u siostry i u mnie znow złudne kreski [emoji17]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Rene ja na Twoim miejscu zaczelam bym prasowac itp gdzie w polowie lutego dopiero. Ale z drugiej strony nie wiadomo czy sie bedziesz czuc na tyle dobrze aby to robic[emoji5]

Mam wynik kariotypu, moj jest prawidlowy. teraz jeszcze stary musi odebrac osobiscie bo oczywiscie nie ma konta internetowego w invikcie. kiedys go ku_wa zabije.

Rene ja na Twoim miejscu zaczelam bym prasowac itp gdzie w polowie lutego dopiero. Ale z drugiej strony nie wiadomo czy sie bedziesz czuc na tyle dobrze aby to robic[emoji5]

Teraz dłuższe stanie graniczy z cudem bo mnie kręgosłup tak boli a co dopiero później i tak się właśnie zastanawiam . No nic poczekam jeszcze trochę

reklama
Do góry