reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
moniusia: masz całkowitą rację :D Ale wiadomo jak to jest jak się chce ujrzeć te dwie kreski...człowiek sam siebie zadziwia, że może na tak dziwaczne pomysły wpadać :D A z tymi dwiema kreseczkami to wiesz...nigdy nie wiadomo, bo testy szalone :| Matko jedyna, 7 dni na wynik bety? A gdzie oni to wysyłają? W kosmos do badania?

tynka: ja też się czasem boję, że się nie uda. Bardziej od tego, że nie zajdę w ciążę boję się tego, że coś później źle...wiemy jak trudno donosić i urodzić :( Decyzja o adopcji przychodzi z czasem, więc na razie jest tak, ale to nie jest zamknięta droga, bo może się okazać, że kiedyś zapragniesz :) To prawda, jest jeszcze kilka opcji do wykorzystania i tego się trzymajmy :)

moniusia: masz całkowitą rację :D Ale wiadomo jak to jest jak się chce ujrzeć te dwie kreski...człowiek sam siebie zadziwia, że może na tak dziwaczne pomysły wpadać :D A z tymi dwiema kreseczkami to wiesz...nigdy nie wiadomo, bo testy szalone :| Matko jedyna, 7 dni na wynik bety? A gdzie oni to wysyłają? W kosmos do badania?

Do Wrocławia :/ (50 km) porażka. We Wro mam za godzine wynik;p a tutaj takie zacofanie.

Lux, najdłużej 35 :)

Dzień dobry :)

Tęczowa daj znać po wizycie :)
&&&& za was !

Lux zaczęły się uroki ciąży ;)

moniusia może z tym testem to tak , żeby zrobić jeszcze jeden :D

Tynka no to jak tera nie brałas to może coś się znów namieszalo ... no ja w tym cyklu też jej nie biorę , choć mi i tak nie wyregulowala :)
Ja zacznę dziś bo tak na prawdę nie wiem kiedy owu i czy w ogóle będzie ;)

Jugo hahaha ja z testami robię tak samo :D a jeszcze sobie latarką poswiece moze jakiś przeswit widać[emoji14]
moniusia ja to taką wodę miałam przed @ , ale oby nie przyszła u Ciebie :)

U mnie słoneczko i to bardzo :)
Tak sobie wstalam i myślę czy w weekend może zaliczymy zoo , mała jeszcze nie była no ale ciekawa jaka pogoda będzie ;)

moniusia: chyba wolałabym na Wrocław polecieć i mieć ten wynik od razu praktycznie :/ Ale wiadomo, że nie zawsze można i jest czas. Zawsze można połączyć wyprawę na betę z zakupami i będzie super :D haha

xbum: dobre z latarką :D Mam nadzieję, że pogoda dopisze i zaliczycie zoo :D

Hej , witam się w gronie szalonych rozkładających testy na części hehe ja jeszcze włączam latarkę w telefonie , a czy napewno tam nie ma tej kreski :-/
Lux- jak masz się denerwować to bez sensu z nią rozmawiać , może i wariatka ta twoja szwagierka ale kurde jak by facet ze mną dziecka nie chciał to pewnie by mi coś na głowę rzuciło
Dziewczyny miłego dnia , ja dziś do pracy na popołudnie masakra , a w ogóle to już mi się wydaje ze nic nie będzie w tym cyklu , bo temperaturę mam prawie cały czas taką sama , a po ow powinna się podnieść , a tu dupa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Too chyba z tymi testami to my wszystkie tak haha :D
Człowiek chce sie doszukac na siłę choć cienia :)

Jugo no muszę z moim P dziś przeprowadzić rozmowę na temat zoo :D bo mi się oo tak wzięło :)

Do góry