reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo- mierze rano po przebudzeniu wstaje po 7 śmiej i odrazu , endo mam małe wiec progesteron pewnie też , ale to się jutro okarze czy pęcherz pękł
Lux- no co ty , my się tu cieszymy z czyjegoś szczęścia , gadaj o Mdłościami ile się da , mnie to mdliło i wymioty w obu ciążach , wiec w trzeciej jak Bóg da tez będzą wymioty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lux ja ci dam uciekać! Nie wiem od kogo ja bym się brzuchem zaraziła jakbyś ty, Karola i tęczowa uciekły z wątku! :-)

No właśnie Moniusia mam to samo. Na wątku każdej z was kibicuje i trzymam kciuki i bardzo bym chciała żeby się każdej udało. A w rodzinie albo wśród znajomych ciąże bolą mnie strasznie i czuje mega zazdrość. Czasami to aż nie mogę nad sobą zapanować i mam ochotę rzucić jakimś głupim tekstem...albo sobie chociaż w myślach pogadam że ja bym była lepsza matka czy coś.

Lux ja ci dam uciekać! Nie wiem od kogo ja bym się brzuchem zaraziła jakbyś ty, Karola i tęczowa uciekły z wątku! :-)

No właśnie Moniusia mam to samo. Na wątku każdej z was kibicuje i trzymam kciuki i bardzo bym chciała żeby się każdej udało. A w rodzinie albo wśród znajomych ciąże bolą mnie strasznie i czuje mega zazdrość. Czasami to aż nie mogę nad sobą zapanować i mam ochotę rzucić jakimś głupim tekstem...albo sobie chociaż w myślach pogadam że ja bym była lepsza matka czy coś.

Zauważyłam, że Ty i ja myślimy bardzo podobnie i tak samo wszystko przeżywamy... :) Mam to samo... A o tej lepszej matce nie raz mi ciśnie się na język... i tak boli ,że gdybym mogła pokazać jaką ja bym była...

wiesz nie mozesz zajsc to masz prawo byc zazdrosna i tu Cie rozumiem akurat, ale wiesz doczekasz sie!!!!!

Moniusia i jeszcze pokażemy ha ha. Nie ważne w jaki sposób zostaniemy matkami ważne że będziemy dla swoich dzieci najlepszymi z najlepszych:-)

Lux dziękuję za te słowa wiesz. Bo ja zawsze słyszę tylko od swojej mamy że cyt.
" Ty się nie możesz tak zachowywać! To nie jest niczyja wina ze nie możesz zajść w ciążę i nie wolno ci być zazdrosna i zawistną bo to się odwróci przeciwko tobie!" A ja sobie myślę że już chyba gorzej być nie może na daną chwilę...zawsze mi każdy zabrania czuć złości, zazdrości i poczucia niesprawiedliwości. A ja kurde tak czuję i co ja zrobię. Jak słyszę od mamy, że tak po prostu jest, że jedni mają wszystko na tacy podane, a inni muszą walczyć i ja mam się z tym pogodzić, to taka się wredna robię że uuuu.

Moniusia i jeszcze pokażemy ha ha. Nie ważne w jaki sposób zostaniemy matkami ważne że będziemy dla swoich dzieci najlepszymi z najlepszych:-)

Lux dziękuję za te słowa wiesz. Bo ja zawsze słyszę tylko od swojej mamy że cyt.
" Ty się nie możesz tak zachowywać! To kie jest mi czyja wina ze nie możesz zajść w ciążę i nie wolno ci być zazdrosna i zawistną bo to się odwróci przeciwko tobie!" A ja sobie myślę że już chyba gorzej być nie może na daną chwilę...zawsze mi każdy zabrania czuć złości, zazdrości i poczucia niesprawiedliwości. A ja kurde tak czuję i co ja zrobię. Jak słyszę od mamy, że tak po prostu jest, że jedni mają wszystko na tacy podane, a inni muszą walczyć i ja mam się z tym pogodzić, to taka się wredna robię że uuuu.
bo mama nie czuje tego co Ty, ona nie wie jak to jest nie moc miec dziecka...chcesz a nie mozesz...walczysz i nie wychodzi, maz tez swiety nie jest i to dobija, dodam cos-u nas sie o malo związek nie rozpadl gdy przedtem nie moglam zajsc, ale byla rozmowa i lzy i uratowalismy to, jak widac warto wlaczyc i nawet ze lzami w oczach sie bzykac na sile i mowic koncz, dojdz bo nie mam juz sily, nieraz tak u nas bylo, seks stal sie jakas praca nie przyjemnoscia..w cyklu gdzie zaszlam seks byl dla przyjemności, tak myslalam o lekarzu o wizycie, ze sie zapomnialam wylaczylam i zobacz..az sama w to nie wierze, ze sie udalo

" Ty się nie możesz tak zachowywać! To nie jest niczyja wina ze nie możesz zajść w ciążę i nie wolno ci być zazdrosna i zawistną bo to się odwróci przeciwko tobie!" A ja sobie myślę że już chyba gorzej być nie może na daną chwilę...zawsze mi każdy zabrania czuć złości, zazdrości i poczucia niesprawiedliwości. A ja kurde tak czuję i co ja zrobię. Jak słyszę od mamy, że tak po prostu jest, że jedni mają wszystko na tacy podane, a inni muszą walczyć i ja mam się z tym pogodzić, to taka się wredna robię że uuuu.

Moja mama mówi to samo. Masz mądrą mamę :) mówi, że rozumie, ale też, że nie można się zachowywać, że nikt nie jest winny. W sumie racja, ale to silniejsze od nas. I tego już mamy nie zrozumieją, chociaż tak bardzo by chciały.

reklama
Do góry